Kasteel De Vanenburg  

Kasteel De Vanenburg is een sfeervol hotel, restaurant, congrescentrum en een populaire trouwlocatie in Putten. De ongekende gastvrijheid van haar medewerkers en oneindige mogelijkheden en sfeer van het landgoed maken Kasteel De Vanenburg dé ontmoetingsplaats voor onvergetelijke momenten tijdens elk samenzijn. Voor kleine en grote gezelschappen worden stijlvolle bijeenkomsten verzorgd met persoonlijke aandacht en culinaire hoogstandjes in een prachtige ambiance.

Gasten worden ouderwets verwend

Gasten worden ouderwets verwend en in stijl verwelkomd voor een kopje koffie, lunch, diner, ontspannen overnachting, zakelijke bijeenkomst, teambuildingactiviteit of (bruilofts)feest. Het landgoed met 300 gratis parkeerplekken ligt centraal gelegen in Nederland. Op slechts een paar autominuten van de A28 en 1 kilometer vanaf station Putten. Kasteel De Vanenburg is van maandag t/m zaterdag geopend.

Chantal Schipper, aangenaam kennis te maken!

Sinds 2018 ben ik werkzaam als accountmanager bij Kasteel De Vanenburg.

In mijn rol houd ik mij bezig met het beheer van nieuwe en bestaande relaties in de breedste zin van het van het woord en dat op én voor een locatie als deze!

Zo bijzonder en uniek, voor mij werkt het inspirerend!

Voor jou ook, of maak ik je nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over én uiteraard geldt: zien is beleven!

Contact opnemen met Kasteel de Vanenburg?

cschipper@vanenburg.nl

☎ 0341 – 37 54 54 (algemeen) I 0341-375364 (rechtstreeks)

linkedin.com/in/chantalschipper

 

Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13

3882 RH Putten