De Vries Transport, betrouwbare partner in Logistiek

Vader en zoon samen 40 jaar kennis en ervaring in de transport sector maakt de Vries Transport een hedendaags transportbedrijf. Dankzij een vaste klantenkring, kunnen we blijven investeren in een modern wagenpark.
De klant staat centraal. We denken mee en adviseren voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

VAKKUNDIG TRANSPORT

Voor het doen van nationaal en/of internationaal transport hebben wij een goed onderhouden moderne Scania euro 6 trekker tot onze beschikking, voorzien van een REMA aansluiting voor laadklepbediening, moderne navigatie in combinatie met webfleet met de mogelijkheid rechtstreeks opdrachten naar de chauffeur te sturen en een tol service die geheel Europa dekt. Kortom, aan elke uitdaging kunnen wij direct beginnen.

SERVICE & BETROUWBAARHEID

Snel, betrouwbaar en flexibel. Dat zijn kernwaarden waar u bij De Vries Transport op mag rekenen.
Nationaal wegtransport en Internationaal wegtransport door geheel Europa zijn de diensten die wij u kunnen bieden. Het transport draait geheel om u goederen. Wij brengen u goederen direct van opdrachtgever naar klant. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste navigatiemiddelen, waaronder track and trace, waardoor wij altijd kunnen zien waar uw transport zich bevindt.
– Track&Trace pakketzending
– Scherpe tarieven
– Klanttevredenheid staat voorop!
– Voor elke zending het juiste vervoersmiddel
– Vlot, veilig en vertrouwd

Contact opnemen met DE VRIES TRANSPORT?

Hakschaer 37
3881 CP Putten
06 – 201 151 84, 06 – 189 142 24