Delicio, culinair boven verwachting

Het motto van Delicio

Het motto van Delicio uit Nunspeet is: ‘alle culinaire wensen boven verwachting en binnen budget uitvoeren’. Dan doen we met partycatering in uw bedrijf of aan huis. U bent welkom in Nunspeet voor een kookworkshop of teambuilding event in de kookstudio. En we ondersteunen u culinair waar u maar wilt in of buiten Nederland bij onder andere beurzen. Wat levert Delicio? Altijd een glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers en hun relaties. Dat doen we met heerlijk eten in alle vormen, thema’s en momenten. Maar ook alle denkbare huurmaterialen, gastvrije collega’s en een ‘yes-we-can’ mentaliteit. Ondernemend cateren, we kunnen niet anders.

Een bevlogen team

Delicio is het bedrijf van Michiel & Esther Waterman, samen met een bevlogen team van 10 collega’s. Michiel is vooral actief met alle relatie contacten en het operationele management. Esther verzorgt back-office alle communicatie, informatie en aansturing.

Contact opnemen met Delicio?

U kunt ze bereiken per mail via info@delicio.nl of per telefoon via 0341-260800 De website met veel inspiratie is www.delicio.nl en ook op facebookinstagramtwitter en linkedin is Delicio actief.