Flexxmarketing B.V.

Flexxmarketing is een full-service internetbureau die zorgt voor online groei.
We hebben een passie voor het ontdekken van kansen in de digitale wereld en zetten deze kansen om naar zichtbare resultaten. Dit doen we in de vorm van webdesign en online marketing.

Vertrouwen. Innovatie. Nauwkeurig. Dat is waar wij in geloven en waarmee wij het verschil maken. Ons creatieve team bestaat uit ervaren digitale marketeers en designers, gedreven door de ondernemers waarmee we intensief samenwerken. Zo werken we voor partijen als Flame Control, Gemeente Nunspeet, Hellebrekers en Boeve Accountants.

Vanaf het eerste contact zetten wij ons in om klanten te helpen groeien. Geen loze beloftes, vage marketing data of verkooppraatjes, maar een no-nonsense aanpak. Op basis van vertrouwen en respect werken we samen aan jouw digitale strategie.

Door de grote ambitie en passie van ons team, is Flexxmarketing B.V. in minder dan 5 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de branche. Met een team van 8 specialisten realiseren we resultaat voor zeer uiteenlopende bedrijven uit de regio.

Wat bieden wij?

  • Lokaal en betrokken
  • Toonaangevende opdrachtgevers
  • Transparante kosten
  • Geen contracten
  • Eén vast aanspreekpunt

Contact opnemen met Flexxmarketing B.V.?

Flexxmarketing BV
0341 217 170
info@flexxmarketing.nl

www.flexxmarketing.nl