Flexyz, maatwerk IT-oplossingen.

Een onderneming voor innovatieve maatwerk IT-oplossingen die organisaties helpen zich te onderscheiden. Dat is Flexyz. Al meer dan 20 jaar integreren wij onze maatwerksoftware met bestaande systemen, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant.

Welkom bij Flexyz

No-nonsense, informeel, klantgericht, hard werkend en met veel plezier is wat ons bedrijf en het team typeert. Dit betekent voor jouw organisatie dat ons team altijd gaat voor de beste oplossing, je altijd mag bellen voor vragen en dat we persoonlijk met je omgaan.

CaseDriver, één van onze flexibele oplossingen

Bij veel van onze klanten zagen we een terugkerend probleem; de primaire processen zijn goed onder controle, maar de secundaire processen niet altijd. De communicatie en afstemming met collega’s, klanten en externe kosten vaak veel tijd. Het veroorzaakte een hoge werkdruk, kwaliteitsproblemen en daarmee de nodige stress. CaseDriver lost dit probleem op.

CaseDriver centraliseert en structureert de communicatiestromen, werkzaamheden en klantprocessen binnen jouw organisatie in één handige applicatie. Bekijk www.casedriver.nl voor meer informatie.

Contact opnemen met Flexyz

Oosteinde 27

3842 DR Harderwijk

T +31 88 0353 999

E: info@flexyz.com

I: https://flexyz.com/