Op zoek naar een (directie)secretaresse, administratief medewerker of bijvoorbeeld een Office-manager? Met een persoonlijke, toegankelijke en nuchtere benadering zorgt Gewoon Jans voor de perfecte match tussen bedrijven en kandidaten. Dit doen wij op basis van detacheren en/of werving & selectie.

Detacheren
Hoewel je wist dat één van jouw medewerkers met zwangerschapsverlof ging, brak de eerste verlofdag toch sneller aan dan je dacht. Nu zit je met je handen in het haar, want je hebt toch heel snel écht een geschikte vervanger nodig. Iemand met de juiste kwalificaties en competenties om de desbetreffende functie uit te voeren.

Met een Office-professional van Gewoon Jans heb jij de beschikking over een ervaren medewerker. Je hebt verder geen loonkosten, maar een vast afgesproken uurtarief.

Recruitment | Werving & Selectie
Het werven van goede medewerkers die passen bij jouw organisatie- of bedrijfscultuur, is vaak een tijdrovend proces. Gewoon Jans neemt het gehele recruitmentproces voor jou uit handen. Wij stellen in overleg met jou, een functieprofiel op. Op basis hiervan gaat Gewoon Jans op zoek naar de perfecte match voor jouw organisatie!

Training
Heeft jouw Office-personeel behoefte aan een training waarmee ze direct aan de slag kunnen? Gewoon Jans organiseert trainingen voor Office-professionals onder leiding van ervaren docenten. Van een taaltraining tot een training projectmatig werken. Bekijk hier het trainingsaanbod: www.gewoonjans.nl/trainingen

Contact opnemen met Gewoon Jans?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? We vertellen je er graag meer over. Bel naar 033 – 303 33 98 of mail naar info@gewoonjans.nl

Beurtschipper 9b
3861 SB Nijkerk