Autobedrijf Heersmink

Autobedrijf Heersmink heeft verstand van auto’s en van bestuurders. Of het nu gaat om de aanschaf, een reparatie, een Apk-keuring, de huur of de lease van een busje of auto, Autobedrijf Heersmink zorgt dat u met een goed gevoel de deur uit gaat. Een gevoel waar u op kunt vertrouwen.

In de showroom wordt u geholpen door vakkundige medewerkers die graag de tijd nemen om u van een deskundig advies te voorzien, zowel voor aankoop van een auto als voor een passende leaseconstructie.

In een goed geoutilleerde werkplaats zorgen goed opgeleide monteurs ervoor dat uw auto in perfecte conditie blijft, tegen een scherpe prijs. Op de werkplaatsreceptie wordt nauwkeurig bijgehouden welke werkzaamheden nodig zijn om uw auto weer in goede conditie te krijgen. U wordt tijdig op de hoogte gesteld van de te verwachten kosten.

Aan de receptie wordt u vriendelijk geholpen door verhuurmedewerkers, die u graag meer vertellen over de mogelijkheden van tijdelijk vervoer.

Uiteraard kunnen genoemde afdelingen niet zonder deskundige ondersteuning van de medewerkers van de wasplaats en de administratie.

Autobedrijf Heersmink is een veelzijdig, betrouwbaar autobedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het de normaalste zaak van de wereld dat er gewerkt wordt met aandacht voor het milieu. Autobedrijf Heersmink is dan ook een gecertificeerd milieuvriendelijk autobedrijf. Dat betekent dat u altijd kunt kiezen voor een duurzame oplossing. Dit brengt vaak zelfs geen extra kosten met zich mee. Zo is Autobedrijf Heersmink een goede keuze voor de milieubewuste consument.

Contact opnemen met Heersmink?

Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk
Telefoon 0341 – 422044
fax 0341 – 425074