Inclusief Gresbo Post heeft de VeluweZegel geïntroduceerd op de Noord-Veluwe.

De VeluweZegel is het hele jaar verkrijgbaar en kan door bedrijven en particulieren worden gebruikt. Post voorzien van de VeluweZegel wordt in heel Nederland bezorgd (dus niet alleen op de Veluwe!). Het enige wat u moet doen is de post aanbieden bij één van de vele inleverpunten op de Veluwe. Momenteel zijn er meer dan 80 inleverpunten op de Noord-Veluwe, dus er is er altijd wel een brievenbus bij u in de buurt. U kunt dé VeluweZegel ook online bestellen op www.veluwezegel.nl. Hier vindt u ook alle

Maatschappelijk verantwoord

Door gebruik te maken van de VeluweZegels laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt. De VeluweZegel is een zegel van Inclusief Gresbo Post, een postbedrijf waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zorgen we zo voor een inclusieve arbeidsmarkt op de Noord-Veluwe waarin iedereen duurzaam kan deelnemen en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen participeren!

Promotie van de Veluwe

Met de VeluweZegel promoot u ook de Veluwe. De kleurrijke afbeeldingen op de zegel(s) – ontworpen door Inclusief Gresbo collega Gert Jan van Beekhoven – geven het poststuk een extra attentiewaarde. Naast de algemene VeluweZegel, zijn er nog 8 unieke VeluweZegels met een eigen afbeelding die typerend is voor de desbetreffende gemeente. Dit geldt voor de gemeenten Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet, Elburg en Oldebroek. Daarnaast is dé VeluweZegel ook de goedkoopste postzegel van Nederland.

Contact opnemen met Gresbo Post?

 

Inge Meeuse

Accountmanager Post

0341-274260

06-54914938