Kenneth*Smit

Een vakman herken je niet aan zijn verhaal, maar aan de vragen die hij stelt.

Expertise

“Ieder mens heeft doelen. Zo ook de organisatie. Ik koppel of verbind deze doelen aan elkaar. Ik help, train en coach ze vooruit, door te doen. Ik kan effectief uitluisteren en zorg voor heldere en duidelijke communicatie. Resultaat: persoonlijk en organisatie Succes.”

Dynamisch en met lef

Ik geloof niet in one size fits all oplossingen. Daarom is mijn eerste stap altijd luisteren en kijken. Wat is nu echt het probleem, waar zitten de zwakke plekken en vooral waar liggen de kansen. Op basis van deze analyse stippelen we een actieplan op maat uit.

Beter worden in je vak is een dynamisch proces wat stap voor stap gebeurt. Daarom is theorie bij mij ondersteunend, nooit leidend. We zetten je direct aan het werk en gaan samen steeds een stap verder totdat deelnemers onbewust bekwaam worden en op een heel natuurlijke manier de geleerde kennis in de praktijk toepassen.

Direct aan de slag gaan met nieuwe kennis en een andere aanpak vergt lef en zelfvertrouwen van de deelnemers. De lat ligt hoog. Daarom proberen we altijd een veilige omgeving te creëren waardoor deelnemers zich kwetsbaar durven op te stellen en de ruimte krijgen om echt te groeien en oude gedragspatronen te doorbreken.

Contact opnemen met Leo Mulder?

l.mulder@kennethsmit.com

Mobiel 06 12730438