Lentink De Jonge accountants & adviseurs

Prettig samenwerken – snel, persoonlijk en kundig

Lentink De Jonge accountants & adviseurs denkt graag met u mee. Wij zijn zelf ook ondernemer. Weten wat er speelt. En bieden een compleet dienstenpakket waarmee u in één keer alle actuele kennis, kunde en capaciteiten in huis haalt om financieel, fiscaal en administratief maximaal beslagen ten ijs te komen. En te blijven.

Cijfers met meerwaarde

Het is ons credo. Of het nu gaat om het samenstellen van de jaarrekening, een belastingadvies of corporate finance vraagstuk: we zetten graag een stapje meer. Kijken nog net even verder. Om er zeker van te zijn dat u alle risico’s heeft getackeld en kansen heeft gepakt. Meer waarde door een adviseur met meerwaarde. Hoe mooi is dat?

Voor iedereen

Lentink De Jonge werkt voor midden- en kleinbedrijven, maatschappelijke instellingen, stichtingen, vrije beroepsuitoefenaars, zzp’ers en particulieren uit heel Nederland. Het grootste deel van onze cliënten is gevestigd in de regio’s Noordwest-Veluwe, Flevoland, Amersfoort en Utrecht. En heeft u grensoverschrijdende ambities? Onze corporate finance divisie ondersteunt u graag bij internationaal ondernemen en zakendoen.

Contact opnemen met Lentink De Jonge?

André Brinkman
Stephensonstraat 33 / 3846 AK Harderwijk
Postbus 235 / 3840 AE Harderwijk
0341 438 100

 

a.brinkman@lentinkdejonge.nl