MBM, onderneemt mee.

Wij zijn de bedrijfseconomisch adviseurs van MKB’ers, met als specialismen finance en HR

Professionals op de juiste plek

Uw bedrijf professionaliseren? Uw rendement verbeteren? Actief sturen op cijfers? Finance of HR compleet outsourcen? Uw handen vrij hebben voor uw business? Dat kan. Betrek MBM bij uw organisatie. Wij zijn bedrijfseconomisch adviseurs, met finance en HR als specialismen. Een gedreven dienstverlener met professionals op managementniveau én uitvoerend medewerkers.

MBM, onderneemt mee!

Wat we ook voor een organisatie doen, we ondernemen mee (soms letterlijk: we participeren in verschillende bedrijven). We zijn actief en komen met ideeën. We hebben een mening, geven advies, tips en tegengas. We bieden bedrijven structuur, houden ze scherp, durven te remmen, dagen ze uit. Dat helpt bedrijven betere beslissingen te nemen en stuwt ondernemingen vooruit.

Ons kantoor is te vinden in Harderwijk. Niet dat mensen daar dagelijks op de stoep staan wamt wij komen liever bij de klant langs. We staan graag middenin de business van de klant, letterlijk. Want de beste ideeën staan niet op de agenda, en worden niet bedacht bij de bespreking van de jaarcijfers. Ze komen spontaan. Sparrend. Op een doordeweekse dag, als ondernemersideeën en onze inzichten bij elkaar komen.

Contact opnemen met MBM?