Midland Tours

Midland Tours is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van compleet verzorgde dagtochten, bedrijfsuitjes en meerdaagse reizen per luxe touringcar.

Uw vervoersoplossing

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van personenvervoer, horeca en toerisme vinden wij – samen met de klant – de beste vervoersoplossing. Wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme en delen de passie om de leukste reizen samen te stellen. Maatwerk is voor ons geen probleem en flexibiliteit staat voorop. Wij denken graag met u mee en houden rekening met uw wensen.

Kwaliteit en veiligheid

Wanneer u met ons op reis gaat, dan verzorgen wij de reis van A tot Z. Doordat wij met een klein, maar deskundig team werken, hebben wij de regie in eigen hand. Zo kunnen wij makkelijk de kwaliteit en de veiligheid garanderen. Ook tijdens een reis hebben wij aandacht voor u en uw gasten. Onze chauffeurs/reisleiders zijn behulpzaam, vriendelijk en gastvrij en zullen er alles aan doen om uw reis tot een succes te maken. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Contact opnemen met Midland Tours

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dan bespreken we tijdens een heerlijke kop koffie de mogelijkheden.

www.midlandtours.nl

Roel Arends & Gijs Beijers

033-888 86 86