Mulder Hulp

In de ruim 26 jaar dat ik werkzaam ben geweest in de financiële sector zag ik steeds meer mensen in de financiële problemen komen. Ik denk graag in oplossingen en zag dat er voor veel mensen grote problemen ontstonden. Deels door zelf te lang te wachten met hulp zoeken. Maar ook voor een groot gedeelte omdat er wel regelingen zijn en hulp is voor particulieren maar niet voor de ZZP-er.

Mijn interesse was gewekt.

Mulder Hulp begeleid en ondersteunt ZZP-ers maar ook werkgevers bij het aanpakken van financiële problemen van hun werknemers. Wist u bijvoorbeeld dat een werknemer met financiële problemen gemiddeld €13.000,- per jaar kost? Op het moment dat werknemers financiële problemen hebben heeft dat vaak meerdere gevolgen. Voor de werknemer is dit bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden door gebrek aan concentratie. Maar niet zelden zien we dat iemand met financiële problemen zich voor korte of langere tijd ziek zal melden. Loonbeslag en frequent kort verzuim of soms zelfs langdurig verzuim (burn-out) zijn signalen en gevolgen voor u als werkgever.

Wilt u weten op welke signalen u nog meer kunt letten en hoe u als werkgever hiermee om kunt gaan? Of hoe u uw personeel kunt helpen zodat die zich weer volledig kan
concentreren op het werk?

Graag wil ik mij aan uw bedrijf voorstellen en u hierover meer vertellen en wat ik voor u als werkgever hierin zou kunnen betekenen. Maar ook wat u, als goede werkgever, hierin kunt betekenen voor uw personeel. Heb ik uw interesse gewekt dan hoor ik graag van u.

Contact opnemen met Mulder Hulp?

Jeanneth Mulder

06-51147190
info@mulderhulp.nl
www.mulderhulp.nl