Overhoff Telecom & ICT

Wij zorgen dat u overal veilig kunt werken; op kantoor, thuis en onderweg. Met onze security oplossingen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn en dat uw (mobiele) apparatuur en netwerk altijd beschermd en up-to-date zijn.

Over onze geïntegreerde oplossingen ligt een schil met aanvullende (Overhoff-)diensten waarmee wij écht het verschil maken.

uitsluitend A-merken

Dankzij onze onafhankelijke positie en een portfolio met uitsluitend A-merken, kunnen wij uw bedrijfsprocessen optimaliseren en u begeleiden naar de werkomgeving van nu en van de toekomst. Ook na de oplevering blijven wij nauw betrokken bij beheer, onderhoud en eventuele uitbreidingen. Met gecertificeerde en enthousiaste specialisten, inclusief een eigen serviceorganisatie, kunnen wij u op elk niveau van dienst zijn

Even voorstellen

Een van onze accountmanagers die de businessbijeenkomsten van Stad in Bedrijf bijwoont, is Killian van Wincoop. Hij gaat graag met u in gesprek over uw bedrijfsprocessen, verdere digitalisering en security, met als doel om te zorgen dat u altijd in business bent. Meer weten? Neem dan contact met hem op via 0341-433433 of k.vanwincoop@overhoffict.nl.

Contact opnemen met Overhoff?

Vestiging Harderwijk

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk
0341-433 433
E: info@overhoffict.nl

Openingstijden:

ma – vrij van 08.00 – 17.00 uur