Postillion Hotels

’Vergaderen of suppen? Kiezen hoeft niet bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Kiezen hoeft niet meer

Wat neem jij mee als je gaat vergaderen of brainstormen? Natuurlijk je laptop, pen, papier en je telefoon. Ga je vergaderen in Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer? Dan moet je ook je wetsuit en je snorkel niet vergeten. Tijdens het vergaderen kijk je uit op het Veluwemeer. Kan je de verleiding niet aan? Vergader dan verder op een supboard. Er is veel mogelijk op deze locatie. Van een klassieke meeting tot een out of the box brainstormsessie. Van een heidag tot een bijscholingsdag: alles kan.

Superfris en stijlvol

Ken je onze locatie al? Dan komt straks alleen het uitzicht je nog bekend voor. Want Postillion Amersfoort Veluwemeer is flink opgefrist. Vanaf september kun je ‘zoek de tien verschillen’ spelen als onderbreking van je overleg. Het grootste verschil verklappen we alvast: van een tikje gedateerd naar superfris en stijlvol. En dat heerlijke terras aan het meer is natuurlijk gebleven.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan snel langs. Als je ons adres invoert in je navigatie kom je meteen tot rust: dat is namelijk Strandboulevard 3’’

 

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3

3882 RN Putten

E-mail zakelijke reserveringen: Reservation.amersfoort@postillionhotels.com

Telefoon zakelijke reserveringen: 0341 820 998