Preparee, Coaching, Cooking & Training

Preparee is een unieke onafhankelijk partner voor ondernemers en hun medewerkers. Door middel van coaching, cooking & training worden organisatorische vraagstukken, situaties en processen aangepakt.

De tools

Preparee maakt gebruik van Energy Drives®, een dynamische tool waarmee de drijfveren van mens en bedrijf visueel in kaart worden gebracht en een beeld ontstaat hoe ieder individu een Energygever kan worden.
Preparee kent door jarenlange ervaring de ondernemer, de mens in en achter de organisatie en weet als geen ander om niet alleen in de keuken te kijken maar er ook in te werken. Menig Preparee project wordt dan ook afgesloten aan tafel. Samen werken, samen eten, samen ontspannen, samen genieten van elkaars gastvrijheid is samen groeien.

De juiste balans als bron van succes

De belangrijkste bron van succes is de juiste balans tussen mensen & euro’s. Een conclusie gevormd door de vele gesprekken met CEO’s, CFO’s, besturen en vrienden en staat altijd centraal. Dit maken we concreet aan de hand van de volgende drie basis-ingrediënten:
– Het via een optimaal personeelsbeleid creëren van de juiste beleving
– Voldoende kansen bieden om als individu en in financieel resultaat te kunnen excelleren
– Het borgen en continueren van deze twee in een passend recept voor succes.

DE PERSOON ACHTER PREPAREE

Preparee is bedacht en wordt geleid door Peter van Oldenbeek. Zijn adviespraktijk is het resultaat van vele ervaringen binnen werkvelden en industrieën uiteenlopend van gastronomie, zakelijk en zorg tot profit- en non profit organisaties. Hij werd vroeg in zijn jeugd geïnspireerd door zijn grootmoeder, die als chef-kok in haar kracht stond in haar eigen hotelkeuken. Zij leerde hem dat koken en eten sterk bijdragen aan sfeer en welbevinden. Later in zijn loopbaan brachten opleidingen en ervaringen hem tot het fundamentele besef dat zodra je als individu in je kracht staat, er een wereld aan mogelijkheden ontstaat. Peter van Oldenbeek kan inmiddels bogen op veel terugkerende opdrachtgevers die door zijn filosofie, ervaring en aanpak spraakmakende resultaten boeken. Hij vertelt er graag over. Boek een afspraak!

Contact opnemen met Preparee?

+31 6 174 216 35
peter@preparee.nl