Roodbeen

Aangenaam! Wij zijn Roodbeen.

Wij maken er graag werk van om mensen fluitend naar hun werk te laten gaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op kantoor. Al vanaf 1969 zijn wij dagelijks vol enthousiasme aan het werk om u te ontzorgen. Door al zo lang actief te zijn en daarbij veel ervaring en kennis te hebben opgebouwd kunnen wij met recht zeggen dat we de goede dingen doen.

Wij hebben de volgende disciplines in huis:

Projectinrichting & Kantoorartikelen

Projectinrichting

Wij verzorgen voor u de totale inrichting van uw bedrijf, organisatie of instelling. We inventariseren, ontwerpen, adviseren en realiseren. Herinrichting of compleet nieuw? Verlichting, stoffering en akoestische oplossingen? Wij regelen het en creëren een prettige en gezonde werkomgeving. In ons eigen en unieke atelier ontwerpen en produceren wij de meest fraaie producten.

Kantoorartikelen

Al jaren zijn we de leverancier voor alle kleine en minder kleine kantoorbenodigdheden. Voor zowel op kantoor als op reis. Kopieerpapier, cartridges, schrijfwaren, presentatiemiddelen, opbergmaterialen en facilitaire producten van bekende topmerken tot ons eigen kostenbesparende eigen merk.

En alles snel en eenvoudig te bestellen via onze overzichtelijke webshop. En natuurlijk snel geleverd. Alles om uw bedrijf op rolletjes te laten lopen.

Printeroplossingen & LEUT koffie

Printeroplossingen

De juiste apparatuur op de juiste plek. Printen, scannen en kopiëren, we bekijken samen met u waar de behoeftes liggen. Kopen of leasen, dataveiligheid en het digitaliseren, al deze facetten vragen een goed en betrouwbaar advies.

Met onze eigen technische dienst zorgen wij er voor dat u bij een eventueel probleem weer snel op weg geholpen wordt en dat de apparatuur up-to-date blijft.

LEUT-Koffiemakers

Koffie is onmisbaar op kantoor. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar zorgt ook voor saamhorigheid en plezier op het werk. Zo kunt u bij ons diverse koffiesoorten met ons eigen LEUT-label afnemen. Uiteraard van goede kwaliteit en door ons zelf samengesteld. Wij adviseren over het toepassen van een volautomaat of pistonmachine in een kantooromgeving, pantry of horecagelegenheid.

Contact opnemen met Roodbeen?

Wij hebben alles in huis om u op een prettige manier te ontzorgen en een hoop gedoe en veel geregel te besparen. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kunt u uw kostbare tijd besteden aan waar u goed in bent, namelijk aan het runnen van uw bedrijf.

ALLES VOOR KANTOOR AL 50 JAAR LANG

Contactgegevens

Anne Breijer

anne@roodbeen.nl

06-29093692