Rookoven.com

de barbecue en rook specialist!

Rookoven.com is sinds 2005 door jarenlange ervaring de specialist in het roken en barbecueën. We hebben keuze uit een ruim assortiment rookovens & rookkasten, kogel- en keramische barbecues, Afrikaanse braais, accessoires en toebehoren.

De oppervlakte van de fysieke winkel is maar liefst 2900 m2, gevestigd in Nunspeet op de Veluwe in een karakteristieke meelvoederfabriek uit 1953.

Vergaderen, life cooking, enz

Vergaderen in een industriële, ruige maar ook rustige omgeving? Dat is mogelijk in het Experience Center. De verschillende ruimtes die we kunnen aanbieden staan garant voor een succesvolle vergadering, seminar of conferentie met genoeg stroompunten, sanitaire voorzieningen, goede internetverbinding en een veelzijdige eetvoorziening.

Na afloop van de vergadering kan er zelfs een live cooking of workshop arrangement worden geboekt. Daarnaast kunt u ook een actieve knapzakkentocht wandelen waarbij u de geheimen van de Veluwe ontdekt door de tocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van twee uur wordt u meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild.

Geschenkpakketten

Wilt u dit jaar een origineel, culinair en leuk cadeautje aan uw personeel geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mochten er nog speciale wensen zijn of een boodschap die u aan uw personeel wilt meegeven, dan kan dat ook. Laat ons dit weten en dan wordt dit geregeld voor u. Op onze website kunt u onze Geschenkpakketten bekijken.

Contact opnemen met Rookoven.com?

Elke zaterdag een BBQ en/of Rookdemonstratie
11:00 – 16:00 uur
Bezoekadres:
Rookoven.com

Rook & BBQ Experience Center
Nijverheidsweg 4
8071 DH Nunspeet
(+31) 341-266885