Schuiteman Accountants & Adviseurs

Het verhaal achter de cijfers

Een accountant hoort als adviseur naast de ondernemer te staan, vinden wij. Als accountants en adviseurs hebben we niet alleen bovengemiddeld veel verstand van uw cijfers en de daarbij behorende regelgeving, we kijken vooral ook naar het verhaal achter die cijfers. We interesseren ons in uw verhaal met als insteek te begrijpen wat u bezighoudt en wat uw doelstellingen en dromen zijn. Op die manier kunnen we samen stappen zetten en tot concrete resultaten komen.

Uw verhaal centraal

Het persoonlijke verhaal van u als ondernemer en het verhaal van uw onderneming staan bij ons centraal. Met dat uitgangspunt kunnen we u als oprecht klankbord en betrokken sparringpartner helpen bij het behalen van uw korte- en lange termijn doelstellingen.

Of u nou een zzp’er, mkb’er bent of een multinational leidt, samen met u streven wij uw ambities en dromen na. Samen zijn wij Schuiteman. Samen gaan wij met een open houding de toekomst tegemoet. Met onze collega’s, met onze partners en misschien wel samen met u?

Maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket: accountancy, fiscale dienstverlening, HR Services, bedrijfsadvisering, M&A-Corporate Finance en family office.

 

 

 

Contact opnemen met Schuiteman?

Bernard Polman

Accountant/Adviseur

Stephensonstraat 29, Harderwijk

0341-455597

harderwijk@schuiteman.com

Zie: https://schuiteman.com/