Scienta

Maak je organisatie slimmer

Scienta is de centrale, digitale plek waar kennis van mensen samenkomt. Scienta helpt iedereen in je organisatie om effectiever te werken en kennis actief te benutten. Gebruik maken van de collectieve intelligentie van je organisatie noemen we dat. En onze software maakt dat mogelijk voor jouw organisatie.

Een sociaal platform dat informatie en mensen verbindt

Wij geloven dat mensen effectiever zijn wanneer ze over de juiste informatie beschikken. Met Scienta zorg je dat die kennis en informatie op de meest eenvoudige manier beschikbaar is. Door het schrijven van content, invullen van formulieren of het uploaden van bestanden verbind je mensen en informatie met elkaar.

Bij Scienta staat gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid centraal. Daarom is Scienta aantrekkelijk ontworpen en te gebruiken door iedere medewerker, ook onderweg op tablet of mobiel. Publiceer eenvoudig documenten (‘artikelen’ in Scienta), zoals formulieren of stroomdiagrammen, en laat informatie stromen door je organisatie.

Software ingewikkeld? Niet bij ons. Beloofd.

Software moet het leven makkelijker maken, maar in de praktijk gebeurt vaak het tegenovergestelde. We houden onze software wél gebruiksvriendelijk, en dus hoef je bij ons niet op dagenlange, verplichte trainingen of dure consultants in te huren. En kom je er toch niet helemaal uit? We denken graag met je mee over jouw uitdaging en hoe jij Scienta nog beter kunt inzetten.

Contact opnemen met Scienta?

Anton Grevengoed
Commercieel manager

a.w.grevengoed@scienta.nl

06 25 49 25 10