Sjaardema Uitvaartzorg

Roos Brugman en Edwert Sjaardema zijn de eigenaren van Sjaardema Uitvaartzorg. Zij zijn echt “mensen-mensen” met ruim 22 jaar ervaring. Edwert is Register Uitvaartleider, en hij is gediplomeerd in dementievriendelijke uitvaarten. Hij is goed in organiseren en heeft een helicopterview. Roos richt zich meer op de uitvoering van de bedrijfsprocessen. Maar zij kan op verzoek ook uitvaarten begeleiden.

Adviseren en begeleiden

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en ontzorgen u na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u helpen, adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Uw wens centraal

Nabestaanden moeten tijdens het regelen van de uitvaart veel keuzes maken. Vragen zoals “Welke rouwkaart versturen we” of “Welke muziek vond hij of zij eigenlijk mooi?” zijn vaak ingrijpend. Wij nemen de tijd en luisteren eerst naar uw wensen. Met maar één doel: een waardevol afscheid dat recht doet aan de overledene en waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Contact opnemen met Sjaardema Uitvaartzorg?

Keurmerk

Sjaardema Uitvaartzorg is in het bezit van het landelijke keurmerk en is aangesloten bij de branchevereniging. Wij scoren een 8+ op klanttevredenheid, garanderen een goede organisatie van de uitvaart en beschikken over bekwaam personeel.

 

Persoonlijk gesprek

Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Postbus 199, 3880 AD Putten

T: 085 – 080 1937

E:  info@ggu.nu

I: www.uitvaartzorgsjaardema.nl