SOS events

Dé specialist van de Veluwe als het gaat om belevenissen creëren voor bedrijven en particulieren. Sinds 1996 organiseert SOS Events bijzondere bedrijfsuitjes op de Veluwe. Inmiddels is SOS Events uitgegroeid tot een echt leisure bedrijf.

Vijf vestigingen

Met de Veluwe Specialist verhuren ze vanuit vijf vestigingen op de Veluwe de populaire E-choppers, E-loopfietsen, (E-)mountainbikes en natuurlijk elektrische fietsen. Daarnaast hebben ze met Klimbos Garderen het hoogste en grootste klimbos van Nederland. Sinds 2019 is daar ook Adventurepark Harderwijk aan toegevoegd. Hier kan je naast de Veluwe ontdekken met een leuk vervoersmiddel ook klimmen en de unieke Rollercoaster Zipline beleven. In Harderwijk zal medio 2021 ook nog het nieuwe concept van SOS Events zijn deuren openen, namelijk: Fort Vertier. Dit is een nieuw soort kinderattractie die uniek is in Nederland!

Online social games

Naast het organiseren van leuke uitjes op de Veluwe heeft SOS Events ook nog Escape Tours in meer dan 50 steden in Nederland en Europa ontwikkeld. Met deze citygame ontdek je een stad op een totaal andere manier! In het bijzondere jaar 2020 zijn daar ook nog diverse Online Social Games bijgekomen. Voor een originele activiteit met je collega’s, vrienden of familie kan je dus altijd bij SOS Events terecht!

Contact opnemen met SOS events?

Garderenseweg 134-136
3888 LD UDDEL
0577 – 401506

Benieuwd wat anderen over ons schrijven? Check de recensies!