The Elements

The Elements Coaching heeft als missie om bedrijven en medewerkers te inspireren, om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers en organisatie. Met ons Body & Mind Vitaal programma bieden we iedere week meerdere online live sessies, waarmee de medewerkers op een leuke en ontspannen manier thuis kunnen werken aan verbetering van hun vitaliteit.

Ondersteuning medewerkers

Met ons samenhangende jaarprogramma, bestaande uit 12 maand thema’s en workshops, bieden we wekelijks online live sessies aan via onze app. Medewerkers kiezen zelf waar ze aan mee willen doen. Ons professionele en ervaren team, reikt praktische ondersteuning en begeleiding aan. Zo leer je nieuwe manieren om te ontspannen en jouw vitaliteit te verbeteren.

Succes op de werkvloer

Voor een succesvolle implementatie in de organisatie, is het belangrijk dat het programma wordt ondersteund vanuit het management met een interne coördinator. Onder het thema AANDACHT VOOR ELKAAR kunnen collega’s naar elkaar luisteren en zorgen voor elkaar. Wij ondersteunen dit met diverse materialen en voeden de coördinator met inspiratie en informatie voor in de organisatie. Meer informatie

Contact opnemen met The Elements?

The Elements Coaching

Wilhelminalaan 10

3851 XW  Ermelo

Nico Broersen    M 06 53 95 95 79

Info@theelements.nl

www.theelements.nl