The Travel Club Bianca

The Travel Club is een vooruitstrevende franchise organisatie met enthousiaste, vakbekwame en persoonlijke reisadviseurs. The Travel Club is lid van de ANVR en SGR. Hiermee wordt uw financiële zekerheid van uw vakantie gewaarborgd.

Dit ben ik

Mijn naam is Bianca Jansen-Bakker. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de reisbranche en sinds 2015 als persoonlijk reisadviseur onder de vlag van The Travel Club. Zoals u ziet heb ik de titel gewonnen van Beste Zelfstandig Reisadviseur 2019! Een mooie titel waar ik erg trots op ben. In 2018 is de verkiezing in september van start gegaan onder de noemer: “Samen sta je sterk”. Nederland telt op dit moment ongeveer 1100 reisadviseurs, die als zelfstandig ondernemer vanuit huis werken. Na verschillende ronden zoals een kennistest, een reisvoorstel, vragenlijst, marketingcase en een battle met presentatie voor de jury, werd 9 januari 2019 bekend gemaakt dat ik heb gewonnen! In 2016 ben ik tot een van de 12 Beste Zelfstandige Reisadviseurs van Nederland benoemd.

Werkwijze

U neemt per telefoon of mail contact met mij op. Tijdens dit gesprek maak ik een inventarisatie van uw wensen.

U ontvangt dan binnen korte tijd mijn offerte per mail of post. Naar aanleiding van de offerte is het mogelijk een persoonlijke afspraak te maken bij u thuis. Ik heb een directe verbinding met de reisorganisaties en kan dus online beschikbaarheid opvragen en de gewenste reis voor u reserveren in het computersysteem van de touroperator.

Contact opnemen met The Travel Club?

Reisadviseur uit Putten
bianca@thetravelclub.nl
Tel : 06-23240434

https://www.thetravelclub.nl/reisadviseurs/gelderland/bianca-jansen/