Theater Stroud in Putten

Theater Stroud in Putten verzorgt al 25 jaar de meest uiteenlopende voorstellingen. Tot nu. Want nu is alles anders. Als theater proberen we ons met horten en stoten een weg te banen door de corona-onzekerheden.

Grote en kleine namen

Het theaterprogramma dat we voor dit seizoen gepland hebben – met artiesten zoals Youp van ’t Hek, Guido Weijers, Ernest Beuving, Debby Petter, Iris Hond, Francis van Broekhuizen en Johan Goossens – kunnen we vooralsnog niet starten. Het doet ons theaterhart pijn dat al deze mooie artiesten en voorstellingen voorlopig niet het podium op kunnen.

Adopteer een voorstelling

Wat normaal gesproken uniek aan ons theater is, zijn de voorstellingen die wij aan een bijzonder thema, speciale gebeurtenis of maatschappelijke functie verbinden. Dat doen wij met de projecten  ‘Adopteer een voorstelling’ voor primair en voortgezet onderwijs en senioren. Dit unieke project, exclusief door Theater Stroud ontwikkeld, is ook mogelijk voor bedrijven! Daarnaast biedt Theater Stroud met ‘Podium Xtra’ een mogelijkheid om voor jong en oud een verbindende en inspirerende rol in de Puttense samenleving te vervullen door lokaal of regionaal talent een podium in ons theater te bieden.

Contact opnemen met Theater Stroud?

Met een theatervoorstelling in het totaal vernieuwde Stroud – met zachte, rode pluche stoelen en een ruime gezellige foyer – hopen wij theaterliefhebbers straks weer een verrassende, leuke en culturele avond (uit) te bieden.

Wij hopen snel op betere tijden, waarbij wij ons publiek opnieuw van harte welkom kunnen heten in ons mooie theater in Putten.

team Theater Stroud
www.theaterstroud.nl
administratie@theaterstroud.nl