Theater Stroud in Putten

Theater Stroud biedt hét podium in Putten voor muziek, toneel, cabaret, musical, literatuur, dans en jeugdtheater. Al meer dan 25 jaar! We kiezen elk seizoen voor een gevarieerd programma, zodat we een divers publiek kunnen bedienen. Grote namen en nieuw ontdekt talent.

Adopteer een voorstelling

Uniek aan ons theater zijn de voorstellingen die wij aan een bijzonder thema, speciale gebeurtenis of maatschappelijke functie verbinden. Dat doen wij met de projecten ‘Adopteer een voorstelling’ voor bijvoorbeeld primair en voortgezet onderwijs of voor senioren. Dit unieke concept, exclusief door Theater Stroud ontwikkeld, is ook mogelijk voor bedrijven. Ook jij kunt met je bedrijf een voorstelling adopteren, voor een complete avond uit inclusief een persoonlijke ontmoeting (meet & greet) met de artiesten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Daarnaast biedt Theater Stroud onder de naam ‘Podium Xtra’ aan lokaal of regionaal talent een podium in ons theater. Op deze manier krijgen zij de mogelijkheid om voor jong en oud een verbindende en inspirerende rol in de Puttense samenleving te vervullen.

Contact opnemen met Theater Stroud?

Met ons rijke palet aan voorstellingen bieden wij elke theaterliefhebbers wel een verrassende avond uit. Ook leuk voor een cultureel bedrijfsuitje, of een avond met zakenrelaties, bijvoorbeeld in combinatie met een borrelarrangement of diner! Onze website vermeldt per voorstelling de mogelijkheden. We ontvangen je graag in de ruime, gezellige foyer van Stroud en bieden je fijne zitplaatsen in de theaterzaal met zachte, rode pluche stoelen.

Benieuwd wat wij binnenkort op het podium brengen? Kijk voor ons actuele aanbod en meer informatie op onze website www.theaterstroud.nl.

Wij heten je van harte welkom!

Team Theater Stroud
www.theaterstroud.nl
administratie@theaterstroud.nl