VBV Advocaten, hét Ermelosche advocatenkantoor

VBV Advocaten in Ermelo biedt ijzersterke juridische rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht en algemeen civiel recht.

Bij VBV Advocaten staan wij midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Daardoor ervaren wij wat er binnen ondernemingen en hun branches speelt en wat voor een particulier van groot belang is bij bijvoorbeeld zijn/haar ontslagzaak of zaak tegen bijvoorbeeld het UWV.

Dankzij onze ervaring en door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismen zijn wij in staat onze cliënten in juridische procedures bij te staan en snel te anticiperen op een verandering in de wetgeving. Wij adviseren u ook graag vooraf om een oplossing te bieden voordat er een probleem ontstaat. Veelmeer bieden wij u een oplossing voordat een probleem ontstaat. Wij adviseren u daarom graag vooraf. Ook kunnen wij u helpen met correcte contracten, zowel het opstellen daarvan als het beoordelen van uw huidige contracten, zodat deze up to date zijn en uw rechtspositie zoveel mogelijk gewaarborgd is.

Contact opnemen met VBV Advocaten?

Benieuwd naar ons kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een (kennis)makingsgesprek.

Pastorieweg 20 Ermelo | www.vbvadvocaten.nl | 0341-760510 | info@vbvadvocaten.nl