Vitaliteits Factory

Ons unieke recept voor meer eigen regie, energie en werkplezier!

Vitaliteit

Een begrip waar u als bedrijf niet meer omheen kunt tegenwoordig. Maar hoe maakt u uw bedrijf en uw medewerkers blijvend vitaal? Hoe voorkomt u dat het geen eenmalige investering wordt zonder blijvend resultaat? Vitaliteits Factory is er om u juist daarbij te helpen!

De ingrediënten van ons unieke vitaliteitsrecept?

  • kennis, inzicht en bewustwording van een gezonde leefstijl
  • integrale aanpak
  • creëren van vitale ambassadeurs
  • praktijk- en doelgericht

een flinke dosis fun

Onze Missie

Het is onze missie om medewerkers bij Nederlandse bedrijven bewustwording  en inzicht te geven dat zij zélf voor een heel belangrijk deel aan de basis staan van hun eigen gezondheid. Eigen regie, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn essentiële kernwaarden voor Vitaliteits Factory.

Wij werken met een vaste kern van medewerkers met wie wij onze kennis op het gebied van vitaliteit, leefstijl, voeding en sport beschikbaar maken voor iedereen. Daarnaast wordt, indien gewenst, extra verdieping gegeven met specialistische collega’s die allemaal in de eerste plaats professional zijn op het gebied van leefstijl & vitaliteit.

Contact opnemen met Vitaliteits Factory?

Bezoek onze website voor meer informatie. www.vitaliteitsfactory.nl of neem contact op via info@vitaliteitsfactory.nl of 06-24778624

Vitaliteits Factory

Nekkeveld 3

3861 ME Nijkerk

06-247786-24

E: info@vitaliteitsfactory.nl I: www.vitalteitsfactory.nl