VWC Groep

VWC Groep is een familiebedrijf, opgericht in 1992, waar de 2e generatie inmiddels aan het roer staat. Wij geloven in persoonlijk contact en duurzame relaties. Dat is de rode draad in ons bedrijf. Al 25 jaar lang, inmiddels met meer dan 40 medewerkers en met vestigingen in Kampen, Genemuiden en Nunspeet. VWC staat voor (V)an (W)endel (C)omputers. Omdat de familie Van Wendel inmiddels een totaalpakket aan producten en diensten levert is de naam verkort in VWC Groep.

Wat uw drijfveer ook is, wij willen het weten. Want alleen dan gaan we het resultaat bereiken dat u voor ogen hebt. Dit doen we met ons totaalpakket aan producten en diensten. Ons totaalpakket is onderverdeeld in printen en scannen, kantoorartikelen, kantoorinrichting, internet, ict oplossingen, telecom en software. VWC is er voor ZZP’ers, MKB-bedrijven, Onderwijs en Particulieren. Beleef ons totaalpakket in ons Experience Center in onze vestiging in Kampen.

ICT zonder zorgen

Wij zorgen dat u dagelijks goed en fijn werkt. ICT is daarvoor cruciaal. Het is het hart van de zaak! Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en ontwikkelingen. Dat doen we in heldere taal waarbij we vaktermen en onduidelijke Engelse termen voorkomen. Wij spreken liever de taal van de ondernemer: het is vooral belangrijk wat u met onze oplossingen kunt.

Wij vinden dat ICT geen doel is, maar een middel. Een middel om uw business beter te laten functioneren en juist uw doel te bereiken. Wij snappen ook dat u geen zin heeft om u druk te maken over ICT-zaken. Daarom neemt VWC u dit graag uit handen. Met ons proactieve ICT beheer, heeft u ICT zonder zorgen.

Altijd bereikbaar

Telefonie, zowel mobiel en vast als privé en zakelijk, we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Telefonie is voor elk bedrijf van levensbelang. Het moet gewoon goed geregeld zijn, maar wel tegen de juiste prijs. Daarvoor moet u bij VWC zijn. Wij zijn een onafhankelijk aanbieder van telecom. Dat betekent dat wij voortdurend de beste aanbieding kunnen maken. Wij nemen uitgebreid de tijd om wensen en behoeftes te analyseren en komen daarna met het juiste advies. Geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

En heeft u al gehoord van Voice4mobile? VWC biedt u graag haar eigen mobiele telefoniedienst aan. Hiermee krijgt u de service zoals u die van ons gewend bent, maar ook veel meer functionaliteiten dan bij bijvoorbeeld een standaard mobiel abonnement van andere providers.

Contact opnemen met VWC groep?

Of het nu om ICT, telefonie of iets anders gaat; VWC gaat altijd voor advies op maat. Een oplossing moet bij u en uw bedrijf passen. Zodat u verder kunt met waar u goed in bent. Welke vraag stelt u ons?

 

Industrieweg 75a

8071 CS Nunspeet

0341 76 81 81

nunspeet@vwc.nl