Garage Westerink

Vakgarage Westerink in Harderwijk is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Leverancier van mobiliteit

In 1979 zijn wij ons familiebedrijf gestart en sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van mobiliteit.

Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met meer dan 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage Westerink in Harderwijk staat garant voor kwaliteit. Voor aankoop & APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Westerink aan het juiste adres.

De specialist

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Westerink Harderwijk gegarandeerd slagen.

Daarnaast zijn wij als Trekhaakcentrum DE specialist op het gebied van trekhaak montage tegen zeer scherpe prijzen.

Contact opnemen met Vakgarage Westerink?

Specialist voor Citroen en Mitsubishi en als Vakgarage het adres voor onderhoud van alle merken.

Westeinde 106

3844 DR  Harderwijk.

Tel: 0341-431188

KvK: 08016295

info@westerink-harderwijk.nl

www.westerink-harderwijk.nl