Witkamp Benzine Stations B.V.

Het Shell station Stadsdennen is gelegen aan de Newtonweg 2 in Harderwijk sinds 2007 in exploitatie bij Witkamp Benzine Stations B.V. uit Harderwijk. U kunt bij Shell station Stadsdennen voor allerlei zaken terecht. Bijvoorbeeld het huren van aanhangwagens (Pak een Bak) maar ook voor een leuke cadeauverpakking met chocolade of speelgoed voor de kids.

Service met een glimlach

Neem eens een lekker bakje koffie met een heerlijke koek. Alles is voorhanden. Een bijzonder leuk team van medewerkers helpt u graag. Onze slogan “service met een glimlach” is hier zeker een vast gegeven. Onze wasstraat met voor-reiniger staat ook geheel tot uw beschikking. Ook heeft deze locatie een bakkerij in het Deli By Shell concept. Alles vers bereid, informeer eens naar de mogelijkheden voor u als bedrijf. Bestellen mogelijk en eventueel op rekening geen probleem.

Top servicegerichtheid

Het Shell station Oranjelaan is gelegen aan de Oranjelaan 46 in Harderwijk sinds 2007 in exploitatie bij Witkamp Benzine Stations B.V. uit Harderwijk. De Oranjelaan is al jaren een begrip in Harderwijk. Een tankstation met een op en top servicegerichtheid.

In ons shopassortiment vindt u nog een kleine hoeveelheid “vergeten boodschappen”. Vooral op zondag best handig bij onverwachte visite, of als u een keer misgrijpt. Verder verhuurt dit station al sinds mensenheugenis aanhangwagens. Ruime keuze in soort en maat. Wist u trouwens dat de aanhangwagens veelvuldig worden onderhouden door de servicedienst van Pak een Bak.

Contact opnemen met Witkamp Benzine Stations B.V.?

Marcel Witkamp

Shell Retailer

 

Leuvenumseweg 38

3847 LD  Harderwijk

Mob. 06-10969090

Email marcel.witkamp@rbaned.nl