ZIEZSIE®

Ontdek jouw eigen persoonlijke gebruiksaanwijzing en handleiding van jouw leven!

VERA VAN DE VEN – Zoveel meer dan een coach. Met een rijke achtergrond in het zakenleven en de financiële sector als leidinggevende en als marketingmanager, en als iemand die zelf bedrijven heeft opgericht, kent Vera als geen ander de uitdagingen van het bedrijfsleven én het leven zelf. Ze weet hoe makkelijk je jezelf voorbij kunt lopen en het contact met jezelf kunt verliezen.

ZIEZSIE

Vera biedt cruciale ondersteuning om jou te helpen een uitmuntende werkgever te zijn, door jouw medewerkers te coachen wanneer ze vastlopen – en nog belangrijker, preventief te werk te gaan om problemen te voorkomen! Ook voor jou, als ondernemer, is Vera een waardevolle sparringpartner. Bekend om haar scherpe inzicht en het vermogen snel tot de essentie te komen, richt Vera zich op persoonlijke ontwikkeling en het bieden van preventieve begeleiding om toekomstige obstakels te omzeilen.

Haar zelf ontwikkelde en dus unieke filosofie, ZIEZSIE® (“Zit ik echt zo simpel in elkaar?”), is de basis van haar methode en is uiteengezet in twee inspirerende boeken. Vera’s expertise reikt verder dan individuele coaching en relatietherapie; zij biedt ook intensieve leiderschapstrainingen en groepsretraites aan. Samen met haar team, biedt zij een holistische aanpak aan die intensieve individuele aandacht combineert met groepsdynamiek, voor diepgaand inzicht in jezelf en anderen.

WELKOM BIJ VERA VAN DE VEN!
Bij Vera staat de klant altijd centraal in een omgeving waar veiligheid, vertrouwen, inclusiviteit, integriteit, ervaring, authenticiteit en expertise voorop staan. Met meer dan 1000 mensen gecoacht tot 2024, biedt Vera de steun die nodig is om weer vol in het leven te staan.

Diensten Aangeboden:

  • Persoonlijke Coaching
  • Relatietherapie
  • Teambuilding
  • Leiderschapstrainingen en Retraites

Gun jezelf of je medewerkers een leerzame of indrukwekkende en herstellende reis van inzicht in jezelf en anderen. Groeien lukt samen beter dan alleen! 

Vera van de Ven ZIEZSIE

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om te overleggen over de mogelijkheden.

CONTACTGEGEVENS:
Vera van de Ven – Nunspeet
F.A. Molijnlaan 83, 8071 AC Nunspeet
E-mail: info@veravandeven.nl
Website: www.veravandeven.nl

ZIEZSIE® – Voor een diepgaand inzicht in wie jij werkelijk bent!