0341 Digital in 2022

Harderwijk september 2022

Met veel enthousiasme brengen we 0341 Digital in 2022 terug op 6 oktober. Met een nóg interessanter programma dan voorheen, een verwachte opkomst van 400+ man en top keynote spreker Mark Tuitert, belooft het dit jaar weer een groot succes te worden.

Graag nodigen wij jullie uit voor 0341 Digital en hopen dat jullie aanwezig kunnen zijn. Raak geïnspireerd door de toffe verhalen van ondernemers. De deuren van Bouw en Infra Park Harderwijk zijn vanaf 19:00 geopend.

Waarom 0341 Digital?

In de regio Noordwest-Veluwe zijn voldoende inspirerende en innovatieve bedrijven gevestigd. Tegelijkertijd barst de regio van talent op het gebied van digital marketing en innovatie. Met dit inspirerende event brengen we ondernemers en digitaal talent samen en delen we waardevolle kennis en ervaringen. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren geopend, waarna om 19:30 uur de eerste spreker zal aftrappen. Na de verschillende sprekers tijdens de breakout sessies is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Boeiend programma

Gastsprekers van toonaangevende organisaties gaan je verrassen met inspirerende cases. Zij zullen zorgen voor een avond vol kennis, inspiratie, eye-openers en daarnaast handvatten geven voor de vertaalslag naar jouw organisatie. Nieuw dit jaar zijn de inspirerende presentaties tijdens de breakout sessies. Tijdens elke breakout sessie wordt er in kleinere groepen een specifiek thema behandeld, waar de bezoeker zich voor kan inschrijven. Op deze manier is er meer ruimte voor een eigen programma gebaseerd op jouw interesses en is er meer ruimte voor diepgang in een bepaald thema. Enkele thema’s die worden besproken zijn het omzetten van websitebezoekers tot leads, de do’s en don’ts van LinkedIn, het personaliseren van je website en de online succesverhalen van andere ondernemers.

Adresgegevens

Bouw en Infra Park

Ceintuurbaan 2

3847 LG Harderwijk

Voor meer informatie / pers info

Rick van de Kamp

info@0341digital.nl

We horen graag of we jullie 6 oktober kunnen verwelkomen!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen