Behoud van kwaliteit door maatwerk en vakmanschap

ERMELO | mei 2021

ERMELO – Het onderhoud en beheer van buitenterreinen vraagt om vakmanschap. De hoveniers van LooHorst leveren vakwerk en maatwerk. ,,Zodat we ook voor de lange termijn de kwaliteit gewaarborgd is.”

 

LooHorst Terrein Zorg en Service doet onderhoud en beheer voor bedrijven, instellingen en particulieren in de regio; binnen een half uur rijden van Ermelo.

,,Onze hoveniers hebben allemaal een hoveniersopleiding gevolgd en houden hun kennis bij door cursussen’’, vertelt bedrijfsleider Albert de Koning.

Het werk benadert LooHorst vanuit de wensen van de klant. ,,Welk doel heeft de opdrachtgever met zijn buitenruimte? We kijken naar functionaliteit en wat wij daarin kunnen bijdragen. Voor een bedrijf is het terrein als eerste aanblik vaak het visitekaartje. Dat moet netjes zijn. Bij een zorginstelling is dit het verlengde van de huiskamer en dan is beleving en sfeer belangrijk.”

Klanten met een contract ontvangen aan het begin van het jaar een schema, zodat ze weten wanneer de vakmensen van LooHorst langskomen. Uitvoerder Albert Jan Fredrikze: ,,We komen meestal acht keer per jaar langs en zijn dan de ogen en oren van de klant op het terrein. We zien problemen voortijdig aankomen, informeren en adviseren. Door droge zomers verandert het assortiment. We reageren tijdig en zijn flexibel in planning.”

LooHorst heeft diverse ploegen hoveniers. ,,De ene keer zijn we met drie man een dag bezig, bij een groter terrein is dat een paar weken achter elkaar. Werkzaamheden zijn o.a. schoonhouden bestrating, hagen knippen, onkruid verwijderen, gazon onderhoud (maaien, bemesten, verticuteren) en zorgen dat meubilair schoon blijft. We doen wat we beloven en beantwoorden met maatwerk de wensen van de klant.”

 

LooHorst Terrein Zorg en Service

06-10829429 Albert de Koning

06-20859496 Albert Jan Fredrikze

www.loohorst.com

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen