Bos BTC denkt ‘out of the box’ in oplossingen

PUTTEN april 2020

PUTTEN – Web Meeting wordt door bedrijven onder meer gebruikt voor vergaderingen en video conferences. Ook het interview met Andries Lichtendonk, verantwoordelijk voor de afdeling telecom, kwam op deze wijze gemakkelijk tot stand.

Web meeting van 3CX is een nieuw communicatiemiddel van Bos BTC. Met deze clouddienst kun je gemakkelijk een klant uitnodigen en met elkaar communiceren via een laptop, werkstation of conferenceroom. Met deze professionele manier van videobellen denkt Bos BTC ‘out of the box’ en daagt haar klanten uit om ook zo te communiceren met eigen klanten.

 

Jansen Techniek is al lange tijd klant bij BOS BTC. Eveneens gevestigd op industrieterrein Hoge Eng West ontwikkelt en bouwt dit bedrijf elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van hun klanten te optimaliseren. Van transportbanden tot weeg-, sorteer- en portioneersystemen en van metaaldetectoren tot x-ray apparaten. Dankzij het grote aanbod aan machines is Jansen Techniek in staat om elk voedselverwerkend bedrijf te voorzien van de juiste oplossing.

 

Bos BTC verzorgt voor Jansen Techniek de inbraakbeveiliging van de bedrijfspanden op de Hoge Eng West. Lichtendonk: ,,Ook hebben we hun telefonieoplossing geïmplementeerd en we hebben sinds kort een camerasysteem rondom het pand geplaatst. Als Bos BTC kunnen we meerdere pakketten leveren: inbraakbewaking, camerabeveiliging, brandmeldsystemen, telefonieoplossingen en internetverbindingen.”

 

Bedrijfsleider Gijsbert Doppenberg van Jansen Techniek: ,,We hebben het volste vertrouwen in Bos BTC en de service en dienstverlening die ze leveren. Gezien deze oplossingen hebben we meerdere disciplines bij Bos BTC ondergebracht.”

 

Hoge Eng West 24 Putten

0341-360555

www.bosbtc.nl

www.jansentechniek.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen