Bart Jansen Makelaars Kennis is kracht

HARDERWIJK april 2020

HARDERWIJK – ‘Kennis is kracht’ is de slogan van Bart Jansen Makelaars. Bart Jansen (50), makelaar/taxateur van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed, is sinds 1992 werkzaam in het kantoor.

De werkwijze van Bart Jansen Makelaars is TOP, wat staat voor Taxatie, Omgang en Presentatie. Bart Jansen: ,,De Taxatie vindt natuurlijk plaats bij de mensen thuis. Woningoppervlakte en inhoud van de woning worden opgemeten; data die van belang zijn voor taxeren. Ook analyseren we referentieobjecten; van die transacties hebben wij een groot bestand. We geven een heldere onderbouwing.” Duidelijkheid komt ook terug in Omgang met de mensen. ,,Prettige communicatie en goede afspraken zijn van belang. De tarieven staan ‘gewoon’ op onze internetsite. We luisteren goed naar de wensen van de klant. We voldoen aan de verwachting en overtreffen deze. We zorgen voor een goede prijs en goede voorwaarden voor de klant. Dus geen snelle deal voor de makelaar.”

Tot slot is het kantoor onderscheidend in Presentatie. ,,Een eerste indruk is het allerbelangrijkst. Een professionele fotografe maakt foto’s en elk huis heeft een eigen site met twee-dimensionale plattegronden. Daarmee waren we de eerste van Nederland.”

De TOP-werkwijze wordt hoog gewaardeerd: de afgelopen twee jaar gaven 50 klanten voor aan- en verkoop een gemiddeld cijfer 9,2 op Funda. Het cijfer prijkt op de verhuiskar van Bart Jansen Makelaars. ,,We verkopen vaak snel en altijd goed: voor een goede prijs en goede voorwaarden. We ontzorgen met onze full service methode van a tot z; van in verkoopname tot de verhuiskar aan toe. Dat wordt hoog gewaardeerd.”

 

Sinds kort heeft Bart Jansen ook de bedrijfsmakelaardij nieuw leven ingeblazen en hanteert hierbij dezelfde werkwijze. ,,Dat slaat goed aan bij klanten in Harderwijk in Ermelo. Het kennisniveau van ons kantoor is hoog, waardoor ook bedrijfsmatige taxaties veel worden uitgevoerd in de regio: van vuurwerkbedrijven tot kerken tot meubelboulevards.”

 

Bart Jansen Makelaars

Engelserf 28 Harderwijk

0341-419177

www.bartjansenmakelaars.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen