Buuten Af vergaderen in landelijke sfeer

ERMELO september 2021

ERMELO – Rust, ruimte en inspiratie op een landelijke locatie. De huiselijk ingerichte vergaderruimte Buuten Af van Margreeth Witting nodigt uit tot zakelijke besprekingen in een groene omgeving.

 

Buuten Af is gevestigd in Horst in het buitengebied van Ermelo; centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A28. Het concept is drie jaar geleden ontstaan. ,,Tot juni 2018 had ik samen met een vriendin de winkel Buiten- en binnengoed in Telgt met een schenkerij en een terras. Ik gaf  daar creatieve workshops, zoals bloemschikken. Ik was blij als mensen tevreden de deur uit gingen. Die gastvrijheid wilde ik voortzetten en nadat de schuur bij ons huis is verbouwd, ben ik vanaf september 2018 verder gegaan met de workshops vanuit Buuten Af”, vertelt Margreeth (54).

Gaandeweg kreeg zij steeds meer aanvragen van mensen die wilden vergaderen op deze landelijke locatie. Buuten Af is sindsdien ook te boeken voor zakelijke besprekingen. ,,Je kunt hier in alle rust en in ontspannen sfeer vergaderen. De ruimte is kleinschalig en geschikt voor kleine groepen van 2-14 personen voor vergaderingen, teamoverleg, trainingen, coachingsgesprekken, heisessies etc. Er is een groot scherm aanwezig om de laptop aan te sluiten, een flip-over en wifi. Ook kun je uitwijken naar buiten en in groepjes uit elkaar. Op de veranda, in de tuin, maar ook bij de geiten op de hooibalen kan iedereen zijn plekje vinden.”

Voor de zomer werd er weer in kleine groepjes vergaderd bij Buuten Af. Margreeth ontvangt de gasten met koffie en zelfgemaakt appelgebak en verzorgt tussen de middag desgewenst een lunch. Ook een informele barbecue of workshop na afloop is mogelijk.

Buuten Af

Horster Engweg 8 Ermelo

Tel: 06-22685236

www.buutenaf.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen