Broekhuis: Capaciteitsverdubbeling door groei

HARDERWIJK oktober 2020

,,Iedereen roept hetzelfde verhaal waarom hij uw beste mobiliteitspartner is. Ontdek, beleef en ervaar zelf waarom zoveel ondernemers voor Broekhuis kiezen.’’

HARDERWIJK – ,,Onze klanten ervaren dat wij hen altijd helpen, dat wij elkaar altijd recht in de ogen kunnen kijken en dat wij hen altijd thuis laten komen. Dat blijkt uit permanent onderzoek’’, aldus Joost Fraanje, directeur van Broekhuis Volvo & Ford Harderwijk.

 

Broekhuis Ford, Broekhuis Lease, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen & Verzekeringen en Broekhuis Schade; Broekhuis heeft alles onder één dak en één contactpersoon als uw dagelijkse mobiliteitspartner.

 

Voor Broekhuis Ford is dit accountmanager bedrijfswagens Evert Jan van de Kamp (35) uit Harderwijk. Hij werkt negen jaar bij Broekhuis. Voor de ondersteunende diensten kan hij rekenen op Lammert van der Horst (Broekhuis Lease) en Herman Noteboom (Broekhuis Carplus). ,,Wij werken als team om de klant gemak te bieden en te adviseren. Is er een vraag of een probleem, dan sluit ik het kort met mijn collega’s. Niet alleen op het gebied van aanschaf van nieuwe bedrijfswagens, maar het hele wagenparkbeheer (lease) en het inrichten van de bedrijfswagens (Carplus). Van lekke band, schade tot onderhoudsbeurt staan wij 24 uur per dag klaar om de klant te ontzorgen.’’

Uitbreiding capaciteit

De divisie Ford Bedrijfswagens is zo succesvol dat het marktaandeel in deze regio fors is gegroeid. Serieuze namen hebben voor Broekhuis gekozen. Het team is uitgebreid met een tweede accountmanager bedrijfswagens in de persoon van Frank Koudijs. ,,De capaciteit is hiermee verdubbeld, maar de klant heeft nog steeds één aanspreekpunt’’, verzekert Van de Kamp.

 

Fotobijschrift: Evert Jan van de Kamp met collega-accountmanager Frank Koudijs, die is doorgegroeid in het bedrijf. (alleen plaatsen indien die foto nog wordt gemaakt).

 

Broekhuis neemt ook voor Scheer & Foppen Installatietechniek (SFI) de complete zorg voor mobiliteit uit handen. SFI heeft al 60 bedrijfswagens van Broekhuis en daar komen er nog 15 bij. Ook de personenauto’s zijn grotendeels van Broekhuis afkomstig.

 

Richard van den Berg, directeur van SFI: ,,Broekhuis is een Harderwijks bedrijf en waar het past doen we graag met Harderwijkse ondernemers zaken. Drieënhalf jaar geleden kozen we ervoor om over te gaan op lease en is Broekhuis met name voor bedrijfswagens de partij. Door schaalvergroting hebben we goede afspraken kunnen maken. Broekhuis heeft meegedacht in visie en strategie.”

Naast bedrijfsauto’s neemt SFI bij Broekhuis diensten van de Leaseafdeling en Carplus af. ,,Ik vind het erg prettig dat deze verschillende disciplines zijn onder te brengen bij één bedrijf. Mocht een monteur van ons een probleem hebben, dan is er één aanspreekpunt en garage in Harderwijk waar hij naar toe moet. Een monteur moet zo productief mogelijk zijn en dan is dit efficiënt.’’

 

Ford Custom Plug-In Hybride

Ford is het eerste merk dat met een Plug-In op de markt komt. Dat concept is zo uniek dat Ford met deze auto International Van of the year 2020 is geworden: Europees gezien de hoogste onderscheiding voor bedrijfswagens. Van de Kamp: ,,Het voordeel van hybride is dat je een deel elektrisch kunt rijden en daarnaast ook een brandstof benzinemotor hebt. Hierdoor wordt de auto constant geladen en spaar je elektriciteit op tot je op een locatie komt, waar je alleen elektrisch kunt rijden. Dat is gunstig voor het milieu.’’

 

Richard van den Berg wilde met SFI de eerste in de regio zijn die met deze auto’s rijdt. ,,We willen onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk hebben, wat tot de keuze voor hybride busjes heeft geleid. Twee jaar geleden heb ik mijn interesse al bij Evert Jan kenbaar gemaakt en in september was het zo ver. Een busje gevuld met gereedschap en onderdelen is zwaar. Het kost veel stroom om gewicht te verplaatsen en dan is de accu eerder leeg. Bij kleine stukjes, met name voor de servicewerkzaamheden in Harderwijk en Ermelo kan dat wel prima.”

Met de keuze voor de hybride plug-in voldoet SFI ook aan richtlijnen van hun klanten. ,,We werken voor veel partijen in duurzaamheid, met name de stadsverwarming. Bij een uitvraag krijgen we de helft van de punten voor de prijs en de andere helft voor een milieubewuste bedrijfsvoering. Dat betekent een duurzaam pand, afvalstromenbeheer en natuurlijk ook ons wagenpark. Een goede beoordeling helpt ons projecten binnen te halen.’’

 

Bijschrift: Richard van den Berg en Evert Jan van de Kamp bij een laadpaal voor twee auto’s bij het pand van Scheer & Foppen Installatietechniek. De gestekkerde Ford Custom Plug-In Hybride heeft de nadruk op duurzaamheid.

 

Eén aanspreekpunt, meer disciplines onder één dak en duurzame mobiliteit zijn dus redenen waarom zoveel ondernemers in de regio Harderwijk – en daarbuiten – voor Broekhuis kiezen.

 

Broekhuis Ford Bedrijfswagens

Zuiderbreedte 40 Harderwijk

06-30006643 (Evert Jan van de Kamp)

www.broekhuis.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen