DIRECTION maakt complex subsidievraagstuk eenvoudig

ERMELO december 2020

ERMELO – De overheid vindt het voor de economie belangrijk dat bedrijven innoveren en verduurzamen en stelt hiervoor veel geld beschikbaar. DIRECTION subsidieadviseurs maakt de vertaalslag van het onderwerp (de techniek) naar de regelgeving en verwerft zo subsidies.

,,De overheid helpt het bedrijfsleven in crisistijd meer dan ooit met subsidies. In de praktijk is het aanvragen echter tijdrovend, gedetailleerd en veel werk. Het is overweldigend wat je tegenkomt en mensen besteden dit graag uit’’, vertelt directeur-eigenaar Peter Burgers (50) van DIRECTION.

,,Wij weten de weg in het complexe woud van regelingen en nemen het werk uit handen. We zijn goed op de hoogte van de voorwaarden die de overheid stelt. We maken de vertaalslag zo krachtig dat de scoringskans wordt verhoogd. We schrijven een volledig verhaal en kunnen dat goed presenteren.”

 

DIRECTION is een combinatie van technici, juristen en bedrijfskundigen. Zij staan voor een doelgerichte, persoonlijke en professionele aanpak. ,,Het liefst worden we zo vroeg mogelijk betrokken in het proces zodat we mee kunnen denken en alternatieven kunnen voorstellen. We zijn een klein team van acht, maar voor bepaalde thema’s en specifieke onderwerpen kan ik een netwerk van specialisten inschakelen.”

 

DIRECTION werkt voor het MKB maar ook voor multinationals. ,,90 procent van onze klanten zijn actief in de maakindustrie en de informatietechnologie. Onze opdrachtgevers zitten door het hele land, maar niet zoveel in de regio. Ik zou het leuk vinden om ook bedrijven in de buurt te bedienen.”

 

DIRECTION is gevestigd in de Kastanjeborgh tegenover ’t Weitje. ,,Heb je innovatieve plannen voor 2021? Wij maken graag kennis. Een intake kan ook online. Vaak is het mogelijk een ‘no-cure no pay’ afspraak te maken.”

 

DIRECTION subsidieadviseurs

Putterweg 5b Ermelo

0341-560907

www.direction.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen