Doe de vitaliteitscheck voor gezondere werknemers!

REGIO mei 2021

REGIO – Leefstijlcoach Krista Boots weet als geen ander hoe belangrijk gezonde voeding is. Met haar achtergrond als natuurvoedingsdeskundige gaat ze nu ook bij bedrijven langs om de Vitaliteitsscan uit te voeren. Hierbij wordt binnen enkele minuten duidelijk hoe iemands gezondheid ervoor staat en wat het lichaam nodig heeft om dit zo nodig te optimaliseren. “Veel mensen weten niet dat je zelf de regie in handen hebt over hoe je je voelt. Ze zien gezondheidsklachten als iets wat ze overkomt, terwijl je daar zelf invloed op hebt met de voeding die je nuttigt. Wanneer iemand zijn eetpatroon aanpast en de levensstijl onder de loep neemt kan dit zelfs resulteren in dat diegene geen medicijnen meer nodig heeft.” Vertaald naar de voordelen voor werkgevers zorgt dit voor een productievere werknemer, meer werkplezier en een laag ziekteverzuim.

 

“Het lichaam is zo ingenieus. En daar maken we naar mijn idee te weinig gebruik van. Als een van de eersten in Nederland werk ik met de Vitality Analyzer. Dit apparaat meet in twee minuten de frequentie van de cellen. Hierdoor komen verstoringen in de organen en tekorten aan vitamines en mineralen snel aan het licht zodat gezondheidsklachten gericht kunnen worden aangepakt. Omdat ik het enorm belangrijk vind dat werknemers vitaal en gezond aan het werk kunnen heb ik een speciaal initiatief daarvoor ontwikkeld: Vitaliteits Factory.”

Daarnaast biedt Krista ook online workshops over o.a. voeding, eetgedrag en koken. Dat laatste is ook leuk om als teambuilding activiteit in te zetten, zeker in een tijd waarin gezondheid en een sterk immuunsysteem meer onder de aandacht zijn dan ooit.

 

Krista Boots

06-24778624

www.kristaboots.nl

www.vitaliteitsfactory.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen