Een gezonde leefstijl en tegelijk verdienen

NIJKERK september 2023

NIJKERK – Met biologische voedingssupplementen bijdragen aan een gezond leven van jezelf en voor de consument. Loekie Waaldijk-van der Vliet uit Nijkerk is ondernemer bij Beyuna, een Nederlands bedrijf: “Beyuna loopt voorop bij de samenstelling van gezonde producten ter bevordering van een goede leefstijl.”

Loekie (77) voelt zich nog steeds fit en gezond door het gebruik van de supplementen. “Ik ben grootverbruiker en als mensen mij zien, denken ze dat ik 15 jaar jonger ben.” Als ondernemer wil zij de producten van Beyuna op de markt brengen door deze als sample voor een maand weg te geven. “Als iemand iets wil bestellen, wordt een klantaccount aangemaakt en bestellen ze de producten via mijn webshop. De producten krijgen ze de volgende dag thuisbezorgd.”

Het Beyuna verdienmodel verbindt consumenten aan elkaar door afname van producten en diensten te stroomlijnen en de geldstroom te herverdelen, door kortingen en uitbetalen van royalties. 55 procent gaat naar de distributeurs die actief zijn. “Het is een nieuwe vorm van ondernemen. Als Beyuna distributeur kun je verdienen zonder een fysieke voorraad of infrastructuur. De producten staan in het warehouse van Beyuna in Lijnden.”

Kijk voor meer informatie op de website. Interesse? Neem contact op met Loekie. “We nodigen je graag uit voor een afspraak op ons kantoor in Amsterdam.”

Beyuna Academy

06-20982473

lwaaldijk@icloud.com

loekie.beyunabusiness.eu

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen