Een website die resultaat oplevert

Nunspeet mei 2023

Een professioneel visitekaartje naar de buitenwereld, passend bij de doelen en de omvang van een bedrijf. Dat zijn de websites van Flexxmarketing, het marketingbureau dat Jordy Sweers in 2018 is gestart in Nunspeet.

NUNSPEET – Flexxmarketing bouwt websites volledig op maat, wat betekent dat vrijwel alles mogelijk is. “We bouwen zowel websites als webshops vanaf nul helemaal op”. Dit doen we naar wens van de klant gecombineerd met onze expertise. Een traject start met een uitgebreide inventarisatie, een eerste ontwerp, feedback en eindigt met de bouw van de website en het opzetten van een online marketingstrategie. We nemen klanten hierbij aan de hand en ontzorgen hen van A tot Z. We willen iets neerzetten wat echt uniek is, er geweldig uitziet en resultaat oplevert. Een voorbeeld waar we trots op zijn, is de vacaturesite van Hellebrekers waarvoor we van september tot april aan de slag zijn geweest. Ook werken we bijvoorbeeld veel voor Solar Harderwijk en Flame Control B.V. Indien gewenst bieden we ook bedrijfsfotografie en schrijven we teksten. Zo wordt een website nog krachtiger.

Het marketingbureau heeft zeven ervaren medewerkers, waaronder marketeers en webdesigners. “Achter alles wat we doen zit een marketingstrategie, hierdoor leveren onze websites echt resultaat op. Denk aan meer naamsbekendheid, een betere gebruikerservaring, meer leads en een hogere omzet bij een webshop”. We denken verder dan alleen het design en zorgen voor een unieke website die de massa ontspringt.

Wat maakt een website een goede website? Volgens Jordy moet een website technisch goed zijn, zodat deze snel en veilig is. Een ander belangrijk punt is dat content strategisch wordt geplaatst aan de hand van data en analyses. Bezoekers moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken en in een paar klikken bij hun doel zijn. Verder moet een website perfect functioneren op een mobiele telefoon, want tegenwoordig komen de meeste bezoekers binnen via een smartphone. Een website moet ook herkenbaar zijn en aansluiten bij de uitstraling en het doel van een bedrijf.

Online marketing

Flexxmarketing kan daarnaast bedrijven volledig ontzorgen in online marketing: het vindbaar maken van websites in de zoekmachines en het beheren van social media kanalen en social media advertenties. “We kunnen een bedrijf online sterk op de kaart zetten met pakkende marketing. Als een bedrijf producten verkoopt kunnen we bijvoorbeeld ook influencer marketing aanbieden, waarbij influencers het product onder de aandacht brengen.”

De specialiteit van Flexxmarketing? Excellente online marketing in combinatie met een onderscheidende website. Eén van de belangrijkste vormen van online marketing is het goed vindbaar maken van bedrijven in de zoekmachines

Achtergrondinformatie

Flexxmarketing is vijf jaar geleden opgericht door Jordy Sweers en sinds 2021 gevestigd aan de Kering, op bedrijventerrein de Kolk in Nunspeet. Het is ontstaan uit een hobby en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zeven medewerkers. Recent is getekend voor de koop van een tweede pand naast het huidige pand. “We kunnen in de huidige ruimte niet verder groeien en spelen hiermee in op de toekomstige groei. Groeien in omvang is overigens geen doel, we willen vooral groeien in kwaliteit van onze diensten en kwaliteit van medewerkers.”

“We zijn gevestigd op het nieuwste bedrijventerrein van Nunspeet: het is ruim opgezet en centraal gelegen. Toen de kans om uit te breiden zich voordeed, hebben we deze meteen aangegrepen, want een mooiere plek gaan we niet vinden. We zijn bovendien op deze locatie voor klanten uit de hele regio goed bereikbaar. We hechten veel waarde aan persoonlijke en langetermijnrelaties en daarom vinden wij een centrale locatie belangrijk.“

Wil je online meer resultaat behalen met jouw bedrijf? Neem gerust contact op met Flexxmarketing voor een vrijblijvend adviesgesprek op kantoor of bij jou op locatie.

Flexxmarketing
Kering 2- 2/3 Nunspeet
0341-217170
www.flexxmarketing.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen