FactorWerk bedankt A.Vogel in Elburg

Nunspeet april 2021

NUNSPEET –

Elk jaar vindt in oktober de week van de 1000 voorbeelden plaats. Tijdens deze week bedanken we werkgevers die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Omdat Inclusief Groep, UWV en gemeenten deze actie niet willen beperken tot één week per jaar, hebben de organisaties besloten om ook buiten deze week werkgevers gezamenlijk te verrassen met een lekkere tas met fruit en in het najaar met een leerzame bijeenkomst.

Arbeidsconsulent Addie ten Have (Inclusief Groep) en klantmanager Nelleke Engeltjes (gemeente Elburg) zijn namens FactorWerk(*) op bezoek geweest bij A.Vogel in Elburg, waar Frank van 22 is geplaatst. Frank is bij dit bedrijf begonnen met een stage en is eerst via Inclusief Groep gedetacheerd geweest.

 

Contract voor onbepaalde tijd

A.Vogel besloot na een tijdje dat ze Frank zelf in dienst wilden nemen en het bedrijf

heeft er geen gras over laten groeien. Per 1 februari van dit jaar kreeg Frank een contract voor onbepaalde tijd. Zijn arbeidsconsulent, die tevens zijn jobcoach is, blijft in beeld om ervoor te zorgen dat het op het werk goed blijft gaan en dit echt een duurzame plaatsing wordt. A.Vogel bedankt!

 

(*) Inclusief Groep is aangesloten bij FactorWerk. Dit is een samenwerking tussen gemeenten, onderwijs, UWV en Sociale Werkorganisaties in de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Op de Noord-Veluwe werkt Inclusief Groep vooral veel samen met gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, ROC Landstede, UWV en Veluweportaal. Doel: Werkgevers in de regio helpen met het vinden van de beste medewerker voor hun bedrijf.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen