Gemeente opent ondernemersdesk corona

NIJKERK april 2020

De gemeente Nijkerk opent een ondernemersdesk corona. Hier kunnen ondernemers en zzp’ers terecht voor informatie over het coronavirus. Ook kunnen zij hier een tijdelijke regeling voor levensonderhoud aanvragen of bedrijfsmatige vragen stellen in relatie tot de coronacrisis.

De huidige omstandigheden rondom het coronavirus betekenen veel voor ondernemers. Daarom wil de gemeente Nijkerk ondernemers en zzp’ers zo goed mogelijk begeleiden. Naast informatie over de maatregelen biedt de ondernemersdesk verschillende contactopties.

 

  • Via tozo@nijkerk.eu kunnen ondernemers een aanvraagformulier voor de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) opvragen.
  • Op de website van de gemeente staat de laatste informatie over de Tozo en andere regelingen. Ondernemers die daar niet het antwoord op hun vraag vinden, kunnen bellen. Zij kunnen op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur telefonisch contact opnemen mevrouw Van Bennekom, klantmanager Bbz. Telefoonnummer: 14 033.
  • Ondernemers met vragen over de bedrijfsvoering van hun onderneming in relatie tot het coronavirus kunnen mailen naar: economie@nijkerk.eu.

 

Medewerkers van de gemeente doen hun best de volgende werkdag te reageren. Vanwege de drukte als gevolg van de coronacrisis duurt het wellicht iets langer dan mensen van ons gewend zijn.

 

Digitaal loket

De ondernemersdesk corona is een digitaal loket. Vanwege het besmettingsgevaar zijn de publieksbalies van de gemeente in ieder geval tot 28 april gesloten. Wij helpen ondernemers en zzp’ers graag verder via mail of telefoon.

 

De ondernemersdesk is te vinden op: www.nijkerk.eu/ondernemersdeskcorona.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen