Glazen Thuis Nijkerk viert 10 jaar goede doelen acties in december

NIJKERK november 2023

Het Glazen Thuis komt van 11 t/m 16 december terug op de zender van A1 Mediagroep om te helpen en goed te doen in Nijkerk en Barneveld. De groep vrijwilligers – die 1 week radio en tv maakt om geld in te zamelen– staat dit jaar stil bij 10 jaar Glazen Thuis. Tijdens de programma’s wordt teruggeblikt naar mooie momenten en acties van de afgelopen jaren. Maar de belangrijkste missie is: geld inzamelen voor grote en kleine hulpvragen.

 Nomineren

Alle mensen, organisaties of clubs die een steuntje in de rug nodig hebben komen in aanmerking voor hulp van het Glazen Thuis. Nomineren kan nu al via de website www.glazenthuis.nl. Het inzamelen van geld en ideeën voor goede doelen is al volop aan de gang.

De actieweek in december is ook dit jaar weer te volgen op de zender van A1 Mediagroep. Luisteren of meekijken kan via de radio op 106.8fm of 93,5fm, online of via de kabel van A1 Mediagroep, de uitzendorganisatie voor de regio Nijkerk en Barneveld. Via deze kanalen volg je nu ook al “De Aanloop”.

De Aanloop

Voor de uitzendingen in de gemeenten Nijkerk en Barneveld mag het Glazen Thuis gebruik maken van de faciliteiten van A1 Mediagroep. Eens per jaar neemt de Glazen Thuis club de zender over om 6 dagen achter elkaar radio te maken. Op de donderdagavonden kan iedereen nu al wekelijks tussen 19.00 en 21.00 uur meer te weten te komen over de plannen tijdens het programma ‘De Aanloop’.

Ideeën voor acties

Het Glazen Thuis vraagt iedereen die een idee heeft voor een actie, of iemand kent die iets nodig heeft, zich zo snel mogelijk te melden. Men kan hiervoor het contactformulier op de website glazenthuis.nl invullen. De vrijwilligers hopen op veel ideeën voor acties en nominaties voor hulp en steuntjes in de rug. De Glazen Thuis week is altijd een gezellige week waar de hele samenleving aan mee kan doen. Geld doneren kan door een plaatje aan te vragen, een lootje voor de verloting te kopen of als sponsor.

Zonder sponsors geen succes

Vorig jaar werd ruim 38.000 euro ingezameld en direct uitgegeven voor hulp en support in Nijkerk en Barneveld.

Hiervoor kan het Glazen Thuis niet zonder sponsors. Ingestuurde nominaties of wensen kunnen wij alleen vervullen door bijdragen van onze sponsors en luisteraars. Het team blijft tot het einde van de actieweek op zoek naar sponsors. Dus wil je nog mee doen? Stap dan nu in! Met  verschillende sponsorpakketten is er voor iedere sponsor een passende samenwerking te vinden. Wat krijg je er voor terug? Publiciteit op onze online uitingen en in de radio-/tv uitzendingen en natuurlijk onze eeuwige dank!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen