Haringparty Harderwijk: een feest met jouw netwerk om naar uit te kijken!

Harderwijk mei 2024

Beste Haringparty-liefhebbers,

Markeer 20 juni 2024 in je agenda, want dan zijn we terug op de sfeervolle Vischmarkt voor een Haringparty zoals je die nog nooit hebt meegemaakt! Dit jaar hebben we een aantal verrassingen voor jullie in petto, die het feest nog mooier maken. En bijkomend voordeel; de toegangsprijs is verlaagd en we introduceren een handig muntverkoopsysteem.

Mis dit niet en koop nu je kaarten!

BESTEL TICKETS

Goede doel

We staan weer klaar om te geven! Op onze oproep hebben we verschillende inzendingen ontvangen van kleine en grote doelen. Allen met een hart voor Harderwijk. Op dit moment zijn we in beraad en laten we jullie uiterlijk 20 mei weten welk goed doel we gaan steunen met de opbrengst van de veiling.

(Hollandse) Nieuwe Veiling

Na het overweldigende succes van vorig jaar, presenteren we dit jaar een veiling nieuwe stijl! Ben jij in het bezit van unieke items of belevenissen die het bieden waard zijn? Laat het ons weten en verzeker jezelf van gegarandeerde PR op ons spraakmakende evenement! Wij hebben al een waanzinnige lijst voor de flitsende veiling. Doe je dit jaar mee, dan kan het zomaar zijn dat je nog een waardevolle prijs wint met jouw (hoogste) bod. De veilinglijst delen we volledig voorafgaand aan het evenement en natuurlijk ook op het evenement. Houd de socials ook in de gaten: https://www.facebook.com/HKharingparty & https://www.instagram.com/haringparty.harderwijk en https://www.linkedin.com/company/haringparty-harderwijk/

Bijzondere Host en Entertainment

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Haringparty dit jaar wordt gepresenteerd door niemand minder dan Mildred Nijhove, bekend van tv! Zij zal ook de snelle veiling hosten. Bereid je voor op een avond vol entertainment en gezelligheid, ondersteund door een duo met een ‘unique funky tropical house sound’ dat de perfecte sfeer zal creëren. We zijn bezig met alle veilingitems goed onder de aandacht te brengen op de website, dus even geduld voordat we deze onthullen!

Hoofdsponsoren 2024

We hebben nog meer redenen voor een feestje want één van onze hoofdsponsoren van de Haringparty 2024 viert zijn lustrum, dat is Huisvesting.nl. Ze pakken groots uit! Meer info volgt.

Daarnaast is ook Perspectief weer aanwezig als trouwe hoofdsponsor. En we hebben een nieuwe ‘munt’ sponsor: Huus van Guus, zij doen ook een fijne bijdrage aan dit fantastische evenement. Zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen we de Haringparty niet organiseren. Last minute ook bijdragen als sponsor? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Culinair Genot

Naast de heerlijke haring waar we allemaal naar uitkijken, worden er ook verrukkelijke oesters en verfijnde wijnen geserveerd. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van de gezellige ambiance op de Vischmarkt.

 Tot slot: bestel nu je kaarten!

Met alles wat we voor de Haringparty 2024 op de planning hebben staan belooft de Haringparty 2024 een evenement te worden dat je niet wilt missen! Reserveer 20 juni in je agenda, bestel direct je kaarten en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol plezier, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes.

BESTEL TICKETS

Wij kijken uit naar je komst!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Stichting Haringparty Harderwijk

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen