Klein gebaar, betekent veel!

REGIO april 2020

Stuur bijvoorbeeld uw medewerkers die je in deze tijd niet fysiek kunt zien een brief of kaart.

Klein gebaar, groot geluk!

We leven momenteel in een rare tijd … We moeten vooral veel thuis blijven en elkaar persoonlijk zien, mag in sommige gevallen helemaal niet. We moeten dus andere manieren bedenken om te zorgen dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen en te laten weten dat we aan elkaar denken. Een kaart sturen is zo gemakkelijk om te doen en zo leuk om te krijgen! Stuur bijvoorbeeld uw medewerkers die je in deze tijd niet fysiek kunt zien een brief of kaart.

 

Hoe mooi is het dan dat je een brief of een kaart met dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post kunt versturen?
Dé VeluweZegel heeft vele sociale voordelen. Inclusief Gresbo Post creëert, met het uitbrengen van deze VeluweZegel, namelijk werk voor mensen met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft een verbinding met ongeveer 80 retailers / winkeliers op de Veluwe die een bijdrage leveren aan het sociale-maatschappelijke doel.

 

De VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post voor de zakelijke en particuliere markt is in heel Nederland het gehele jaar bruikbaar. Het bedrijfsleven is bovendien verzekerd van een aantrekkelijke korting. Doordat de Btw aftrekbaar is, is de prijs een dubbeltje per twintig gram goedkoper. Voor kleinere bedrijven die tussen de 10 en 20 poststukken per week versturen, functioneert dé VeluweZegel veel makkelijker, want ze kunnen deze bij veel punten inleveren.

 

De post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland, maar moet wel worden ingeleverd bij één van de 80 winkeliers die samenwerken met Inclusief Gresbo Post. Er is er altijd wel een brievenbus bij u in de buurt. U kunt dé VeluweZegel rechtstreeks bij de plaatselijke retailers kopen maar ook online bestellen op www.veluwezegel.nl waar u ook al onze afgiftepunten kunt vinden.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen