Lentink De Jonge actueel & digitaal

HARDERWIJK september 2020

Lentink De Jonge accountants & adviseurs maakt mooie ontwikkelingen door. De online dienstverlening LDJ Gemak en LDJ InZicht en de nieuwe huisstijl zijn hiervan goede voorbeelden.

HARDERWIJK – Accountant Adriaan Sleurink (32) is vijf jaar werkzaam bij Lentink De Jonge. Hij zit in de projectgroep LDJ Gemak en neemt medewerkers en klanten mee in deze nieuwe manier van administratievoering. ,,Deze dienstverlening is helemaal van nu.’’

 

LDJ Gemak is de dienstverlening waarbij de administratie van de klant volledig digitaal wordt verwerkt. ,,We zetten geautomatiseerde tools in, waaronder een scan en herkenoplossing. Dit programma herkent de factuur en boekt de bedragen automatisch op de juiste grootboekrekening. De klant kan facturen mailen of via de app een foto sturen. Uit de administratie kunnen we vervolgens snel de jaarrekening en de aangiftes opstellen. We ontzorgen de ondernemer, zodat deze ruimte heeft om te ondernemen. Het kostenefficiënt uitbesteden levert een hoop rust, focus en tijdwinst op.”

 

LDJ InZicht is een actueel en persoonlijk online dashboard van de onderneming. ,,Dit bevat variabelen als omzet- en kostenverloop en liquiditeitsstromen. Het dashboard kan worden uitgebreid met o.a. de begroting en liquiditeitsbegroting. De cijfers geven een betrouwbaar inzicht in de stand van zaken van de onderneming en zijn te vergelijken met eerdere periodes. Hierdoor zie je actuele ontwikkelingen op elk moment en kan je op detailniveau tijdig bijsturen.’’

 

LDJ Gemak is verkrijgbaar als abonnement. LDJ InZicht is voor klanten gratis beschikbaar en te koppelen aan vrijwel ieder boekhoudpakket.

 

Beide modules zijn nauw met elkaar verbonden en worden op maat gemaakt om ze te laten aansluiten op de behoefte van de klant.  ,,Persoonlijke dienstverlening is voor ons essentieel. We denken mee van het verwerken van de administratie tot het klaarzetten van de betaling. We hebben onze digitale processen optimaal ingericht en helpen de klant graag om de digitale stap te maken.”

 

www.lentinkdejonge.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen