Maak kennis met het lokale onlinemarketing bureau: Flexxmarketing.

NUNSPEET augustus 2023

Maak kennis met het lokale online marketingbureau: Flexxmarketing. In het najaar van 2018 is Jordy Sweers, eigenaar van Flexxmarketing, begonnen met een eigen online marketingbureau, voortkomend uit een uit de hand gelopen hobby. Dit alles gebeurde vanuit het comfort van zijn eigen huis. Met dagen en nachten hard werken heeft hij zich altijd ingezet voor een trouwe klantenkring en een bedrijf dat staat voor kwaliteit.

De reis van Flexxmarketing heeft verschillende mijlpalen gekend:

 • 2020: Een nieuwe fase begon toen Flexxmarketing verhuisde naar een locatie op het industrieterrein de Kolk in Nunspeet. Deze stap bood ruimte voor verdere groei en professionalisering.
 • 2021: Een belangrijke mijlpaal werd bereikt toen Flexxmarketing trots 50 opdrachtgevers verwelkomde. Dit markeerde het begin van een groeiend klantenbestand.
 • 2022: Een frisse huisstijl en een uitnodigende website werden geïntroduceerd, waardoor Flexxmarketing zichzelf opnieuw presenteerde aan de wereld. Het team groeide uit tot acht ervaren professionals.

De kracht van Flexxmarketing ligt in de persoonlijke en proactieve aanpak. Deze sterke waarden vormen de kern van het bedrijf en hebben bijgedragen aan het opbouwen van een solide reputatie in de regio. Het doel van Flexxmarketing is om de hele regio kennis te laten maken met hun diensten en expertise.

Meld je aan voor de nieuwsflits van Flexxmarketing.

Misschien vraag je je af: wat is een nieuwsflits? De nieuwsflits is een maandelijkse nieuwsbrief die speciaal naar jouw bedrijf wordt verzonden. Hierin delen we exclusieve content, variërend van actuele trends en ontwikkelingen binnen onze branche tot unieke winacties die nergens anders te vinden zijn. Zo maak jij kennis met jouw toekomstige online marketingbureau.🤫

Flexxmarketing gaat een stap verder.

 • Buitengewoon betrokken
 • Ervaring met uiteenlopende sectoren.
 • Transparant in de kosten.
 • Op maat gemaakte oplossingen voor optimale resultaten.

Diensten aangeboden door Flexxmarketing:

 • Websites en webshops
 • Zoekmachine optimalisatie en adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Social media adverteren en beheer
 • Fotografie

📸 Meld je aan en maak kans op een Professionele Bedrijfsreportage t.w.v. €585 euro!

Ben jij op zoek naar professionele bedrijfsfoto’s om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij zijn verheugd om onze allereerste nieuwsflits winactie aan te kondigen, exclusief voor onze nieuwsflits lezers.

Wil je kans maken? 🎉

Meld je aan voor de nieuwsflits en maak kans op een bedrijfsreportage op locatie, verzorgd door de getalenteerde fotograaf, Britt! De waarde van deze bedrijfsfoto’s, inclusief professionele nabewerking in de studio, bedraagt maar liefst €585,-. Dit is jouw kans om te beschikken over professionele en aantrekkelijke bedrijfsfoto’s.

Belangrijke Data 📅

 • De winactie loopt van 19 augustus 2023 tot en met 31 augustus.
 • De gelukkige winnaar wordt op willekeurige basis gekozen en aangekondigd in de nieuwsflits van september.
 • De nieuwsflits wordt elke tweede dinsdag van de maand verstuurd naar jouw mailbox.

Maak kennis met Britt, onze Fotograaf 📷

Britt is een ervaren en creatieve fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de unieke uitstraling van bedrijven. Ze brengt haar expertise en passie graag mee naar jouw bedrijf. Haar werk spreekt voor zich!

Wil je deel uitmaken van de Flexxmarketing community en kans maken op deze waardevolle fotoreportage? Schrijf je dan in voor de nieuwsflits en ontdek hoe Flexxmarketing jou kan helpen bij al je online marketingbehoeften!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen