Met Van Geenen Auto’s Flexibel op weg

NUNSPEET maart 2020

Vanaf begin 2019 heeft Van Geenen Auto’s en Flexibel op weg uit Nunspeet een nieuwe verkooplocatie aan de Draaiing 3 op industrieterrein De Kolk. Hier vindt verkoop en verhuur van de auto’s plaats.

NUNSPEET – De verhuurtak Flexibel op weg bestaat sinds 2014 en is gericht op de regio Nunspeet en Harderwijk. Hier is Jaap Willem Engel het aanspreekpunt. ,,Wij bieden huren vanaf één dag en ook Shortlease voor de zakelijke markt. Dat wil zeggen: tijdelijke verhuur. Men kan vanaf twee maanden een auto of bus huren. Dit is interessant voor bedrijven met tijdelijke werknemers of voor overbrugging bij het wachten op een leaseauto. Een voorloopauto voor tijdelijk vervoer is bij ons te huur voor een voordelig tarief. Komt een bedrijf in zijn wagenpark auto’s tekort, dan kunnen wij daar ook in voorzien.’’

Voordelen van Shortlease is niet vastzitten aan langlopende contracten van normaal drie jaar, flexibiliteit in wagenpark voor de korte termijn en geen onderhoud of administratie.

Voor de verhuur heeft Flexibel op weg een breed aanbod van types personenauto’s en – afhankelijk van de benodigde laadruimte – een ruime keus aan bedrijfswagens. Dit varieert van een bestelauto, bestelbus met dubbelcabine of grote bestelbus met meer laadruimte. Ook is er een bakwagen met laadklep. Deze ‘verhuiswagen’ is ook beschikbaar voor particulieren met rijbewijs B.

 

Hans van Geenen is in 2010 aan de Industrieweg begonnen met Van Geenen Auto’s. Hij profileert zich als ‘het leukste autobedrijf van Nunspeet.’ ,,De locatie aan de Industrieweg werd te klein voor onze activiteiten, waardoor we uitgebreid zijn naar industrieterrein De Kolk.’’ De glazen voorgevel van het nieuwe pand typeert het open karakter. De klant wordt ontvangen in een gemoedelijke huiskamer setting. ,,Nu hebben we alle ruimte om de auto’s netjes te presenteren, we kunnen de verhuurauto’s goed kwijt en hebben een groter kantoor en ontvangstruimte. De werkplaats waar de auto’s optisch klaar worden gemaakt is transparant. Alle klanten die bij ons komen zijn heel enthousiast”, zegt eigenaar Hans van Geenen over de uitbreiding.

 

Technische en optische controle

Zelf runt de Nunspeter (40) de werkplaats aan de Industrieweg met drie monteurs. ,,Onze verkoopauto’s worden bij binnenkomst eerst technisch nagekeken en voorzien van een nieuwe APK. Wij lopen auto’s compleet na en als er mankementen zijn, worden ze gerepareerd. Wat we aanbieden, moet goed zijn. Vervolgens worden de auto’s aan de Draaiing optisch klaargemaakt (van binnen en buiten gereinigd en krasvrij gemaakt) zodat ze klaar zijn voor de nieuwe eigenaar. De auto’s worden gepresenteerd op een keurig buitenterrein en zijn ook online zichtbaar. Een auto wordt met Bovag-garantie verkocht en is een goede keuze voor de lange termijn. Men wordt later niet verrast door hoge onderhouds- of reparatiekosten.”

 

Van Geenen Auto’s wil een partner zijn in mobiliteit voor de zakelijke gebruiker. ,,We hebben veel lichte bedrijfswagens: jonge auto’s tussen één en vijf jaar oud met weinig kilometers op de teller. Onze markt bestaat uit zzp’ers, bouwbedrijven en koeriersbedrijven. Zij kunnen bij ons terecht voor bv. een Volkswagen Caddy, Transporter, Mercedes Vito, Sprinter, etc.”

 

Industrieweg 58B Nunspeet (werkplaats)

0341-252214

Draaiing 3 Nunspeet (verkoop en verhuur

0341-230301

www.vangeenenautos.nl

www.flexibelopweg.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen