Ondernemen en amateurvoetbal op topniveau

Ermelo februari 2023

Met ruim 250 leden is de Businessclub DVS’33 Ermelo de grootste netwerkclub in de regio Noordwest Veluwe. Vele ondernemers uit Ermelo en omstreken bezoeken dan ook regelmatig een thuiswedstrijd van het eerste elftal om elkaar rondom het voetbal te ontmoeten. Ondernemen en amateurvoetbal op topniveau is ‘Samen winnen’.

ERMELO – Ook organiseert de evenementencommissie door het jaar heen diverse activiteiten en bijeenkomsten. Zo was er op dinsdag 13 december voor het eerst in drie jaar weer het traditionele kerstevent, dit keer in restaurant De Dorpskamer in Ermelo. Deze avond genoten liefst 200 gasten van een walking dinner, een record. Businessclub-voorzitter Ton Roskam stond in zijn welkomstwoord stil bij het 25-jarig bestaan van de businessclub (dat vorig jaar door corona onopgemerkt bleef) en refereerde aan grondleggers Cees van Panhuis, Kees van Dorp en Klaas Mollema. In 1996 vormden zij het eerste bestuur van de stichting die als oorspronkelijke naam Stichting 2001 had. Acht bedrijven en twee particulieren stelden de financiële middelen beschikbaar die nodig waren om DVS’33 Ermelo terug te brengen naar de hoofdklasse. Destijds was de jaarlijkse inleg 1.000 gulden. Bijzonder is dat drie sponsors van het eerste uur – Aalt van den Brink van het transportbedrijf, Dick Bilder de schilder en Johan van Leeuwen de melkboer – 25 jaar later nog steeds sponsor zijn. De businessclub groeide na een bestuurswisseling gestaag door naar 80 leden en zeker na de opening van het nieuwe businesshome – de Joop Bakker Business Lounge – in 2011 – is het aantal sponsors van 150 in tien jaar toegenomen tot ruim 250. Een team van accountmanagers onderhoudt contacten en brengt nieuwe sponsors aan.

Het netwerken in coronatijd was beperkt, maar sinds het voorjaar van 2022 zijn weer diverse evenementen de revue gepasseerd. Zo was er in mei een bedrijfsbezoek bij Wuestman, keerde in juni de jaarlijkse haringparty weer terug, dit keer bij Autobedrijf Gert van den Berg en werd het seizoen 2022-2023 geopend met een barbecue. In september was er een netwerkavond met gastsprekers Hans Nijland (vader van DVS-speler Stef Nijland en voormalig directeur FC Groningen) en sportcommentator Evert ten Napel. Ook was in september de jaarlijkse sponsordag met onder meer een bezoek aan het trainingscentrum van Vitesse op Papendal.

Ook 2023 belooft weer een mooi jaar te worden met in de tweede seizoenshelft nog negen thuiswedstrijden van DVS 1 aan de Sportlaan.  Op 25 maart is er een boottocht naar Volendam voor de uitwedstrijd tegen RKAV Volendam. Ook in 2023 staan er netwerkavonden, een sponsordag, haringparty en kerstevent op het programma.

Wilt u ook de beleving van Samen Winnen ervaren? Kijk dan op onze website of vul bij interesse het contactformulier in. Dan neemt een accountmanager contact met u op.

www.bcdvs33.nl

Quote:
Samen winnen bij de grootste voetbalnetwerkclub van de regio

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen